Érdekes világMisztikum

“Életem a halál után. Láttam a fényt, az elhunytakat, ott akartam maradi” – állítja Tina

A halálból visszatérő Tina története még az orvosokat is meglepte, akik hosszas perceken át küzdöttek a klinikai halál küszöbéről visszahozott nőért.

Tina elmondása szrint éveket töltött odaát.

Az idő teljesen máshogy telik ebben a másik világban, mely feltehetően az öröklét lehetett,. mivel mindössze 5 percen át volt klinikia értelemben véve halott, de ő éveket töltött el egy “másik fajta létezésben”, ahogyan ő fogalmaz.

Hirdetés

Tina egy súlyos balesetet követően vesztette el eszméletét, majd a kórházban arra ébredt, hogy súlyos az állapota, rengeteg vért vesztett és hogy az orvosok elkezdtek küzdeni érte.

Rövidesen újra eszméletét vesztette, de ekkor nem sokkal később felülről látta az egész kórtermet.

Kristálytisztán hallotta és látta, mi zajlik a teste körül, ezt később vissza is idézte az orvosoknak, amin ők teljesen ledöbbentek, mivel igazolni tudták, hogy valóban úgy történt, ahogyan Tina emlékezett.

Ez a mai napgi mnem tudják semmilyen tudományos érvvel megmagyarázni.

Egyedül az lehet rá a magyarázat, hogy a tudata valahogyan még megmaradt a halál után 5 perccel is, és képes volt “valahogyan” mindent értékelni maga körül.

Még annál is többet, mint “életében” – vélik egyesek.

Tina azt állítja, hogy egy fényes alagút közepén találta magát, majd a fény felé kezdett el lebegni.

Itt egy hatalmas hídon találta magát, ahol rég elhunyt szerettei várták.

“Csodálatos volt újra látni anyát és apát, a mamát” – emlékezett vissza.

Hirdetés

Éveken tölthetett el, legalábbis utólag időérzékelése ezt sugallta. Egy csodálatos életet éltek, és bár “odaát” állítása szerint a fénylények (így hívták magukat az elhunyt, átkerülő lelkek) nem alszanak, egész nap olyan dolgokat csinálnak, amit mindig is szerettek volna.

“Ha létezik az álmok földje, akkor az odaát van” – emelte ki Tina.

Egy olyan alternatív, már-már hihetetlen társadalom létezik odaát, ahol csak megértés és egyetértés van, mindenki nagyon odafigyelt a másikra. A harag és az irigység ismeretlen fogalmak, állítja Tina.

Elmondása szerint az elhunyt szülei rengeteg mindent elmondtak neki a Mennyország működéséről és arról, hogy miért örökkévaló ez a hely és a létezés.

Egy napon aztán azt mondták, neki, hogy vissza kell térnie a régi életébe, mert még dolga van a Földön.

Ezt követően ébredt fel, újra látva az orvosokat maga körül, akiknek sikerült őt megmenteniük.

Tina történetét a szkeptikusok csak mesének, kitalációnak tartják, de legjobb esetben is csak amolyan hallucinációnak, amit maga Tina is elhitt.

Azonban sokan hisznek abban amit állít és biztosak benne, hogy mindenkit vár odaát valami, amit még nem tudunk a jelen technológiával, eszközökkel mérni, bebizonyítani.

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!