Misztikum

Jézus élő leszármazottai hamarosan a nyilvánosság elé léphetnek?

Döbbenetes lehetőségekről beszélnek, új korszak várhat az emberiségre?

Régóta lehet arról hallani, hogy egyes apokrif iratok, a Bibliából (szándékosan) kihagyott evangéliumok olyan dolgokról számolnak be, melyek alaposan átrajzolják a jelenleg ismert Krisztus képet és a keresztre feszítés történetét is.

Ezek a források ugyanis azt állítják, hogy Jézusnak felesége, társa volt Mária a keresztre feszítés idején.

Hirdetés

Sőt, várandós volt, később pedig egy Sára nevű lánynak adott életet, amit az egyház eltitkolt, és eltitkol ma is.

Hiszen az egyház mindig is nőellenes volt abból a szempontból, hogy a hierarchia megvolt, és nő soha az egyház történetében nem vezethette a Vatikánt.

Tűzzel-vassal próbálták irtani az információkat, hogy Jézusnak leszármazottai lehetnek, ráadásul egy nő.

A Sion-rend tagjai pedig arra tették fel az életüket, hogy védelmezzék Sárát, majd az ő gyermekeit, azok leszármazottait.

Az egyház elől kellett állítólag bujdosniuk, az egyház ugyanis a Bibliában leírt történésekhez ragaszkodott, kikukázva a teljes igazságot Jézusról és családjáról – állítja ez az elmélet.

A Sion-rendhez kapcsolódóan azt lehet elmondani, hogy sem a létezését nem lehet egyértelműen bizonyítani, de azt sem lehet biztosan kijelenteni, hogy nem léteztek.

Az egyház haragja érthető volt:

Rettegtek attól, hogy egy napon majd Jézus leszármazottai és családja előáll, majd a Vatikánra borítják az addigi összes hazugságukat.

Léteznek elméletek arról, hogy a franciaországi Meroving ház egyes tagjai Jézushoz köthető vérvonallal rendelkeznek, ám ezeket a legendákat senkinek sem sikerült egyértelműen megerősíteni.

Hirdetés

Míg egyes források szerint bár Jézus meghalt valóban a kereszten, más írások arról számolnak be, hogy ikertestvérét feszítették meg, Jézus pedig a terhes Máriával menekült el Izraelből.

Akárhogy is, ha valóban élnek ma még leszármazottai, egyes vélekedések szerint a rend védelme alatt állnak és talán már ők maguk sem tudják a származásukkal kapcsolatos teljes igazságot, ennek pedig nyomós oka van.

A Sion-rend ugyanis egy idő után nem osztotta meg velük ezt az információk, és távolból, a háttérből védelmezik, figyelik őket.

Így, hogy saját maguk sincsenek tisztában a nagy titokkal, nagyobb biztonságban vannak – vélik egyesek.

Persze ez az egész inkább amolyan elmélet, egy lehetőség.

Ha előállnának, az a Vatikánban komolyan megbolydítana és a feje tetejére állítana mindent.

Rengeteg kínos kérdés merülne fel a Biblia hitelességével kapcsolatban.

Vagy hogy hogyan is volt az a bizonyos Mennybemenetel, kicsoda is volt Mária valójában Jézusnak, és miért tekintették sokan a tizenharmadik tanítványnak őt…

Hangsúlyozzák, hogy jelenleg senki sem rendelkezik biztos információkkal arról, hogy élhetnek-e Jézusnak ma is leszármazottai a Földön.

Ha pedig igen, vajon valaha elő fognak-e állni ezzel, és a teljes igazsággal Jézus életéről és haláláról…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.