CímlapsztorikTudomány

Eljöttek a földönkívüliek: erre készülnek a világkormányok, az egész világ sorsa múlhat rajta

Megvannak a protokollok, hogy mi fog következni, vigyáznunk kell, hogy nehogy egy csillagközi háborút robbantsunk ki, mert akkor az emberiségnek vége.

Valami zajlik, elkezdtek felkészülni az idegenek “érkezésére”

Már két kutatóközpont is keresi az ufókkal való találkozás és kommunikáció lehetőségeit és megoldásait. John Elliott, a skóciai St. Andrews Egyetem Számítástechnikai Karának kutatója szerint nagy gondot okozhat a jel befogása, értelmezése és a jogi következmények.

A céljuk globálisan összehangolni az ufószakértők tudását, hogy amikor eljön a pillanat, adekvátan reagálhasson az emberiség.

Hirdetés

énygeében tehát arról van szó, hogy egy úgynevezett ufó protokollt akarnak kidolgozni, és ennek munkálatai már rég el is kezdődtek arra az aesetre, ha valóban megtörténne az első kapcsolatfelvétel, amire igen nagy esély van 25 éven belül a SETI vezetője szerint is, ahogyan korábba már beszámoltunk róla.

Nemzetközi Asztronautikai Akadémia (IAA) által létrehozott SETI-szakértői csoport az ő közreműködésével dolgozott ki módszereket a földön kívüli üzenetek megfejtésére és az ufóészlelés globális kommunikálására.

Szociológusok, jogászok, pszichológusok dolgoznak együtt

A protokollhoz az élet minden területén dolgozó emberek interdiszciplináris hozzájárulása hasznos, ezért

TÖBBEK KÖZÖTT SZOCIOLÓGUSOKKAL, JOGÁSZOKKAL, PSZICHOLÓGUSOKKAL, FIZIKUSOKKAL DOLGOZNAK EGYÜTT.

Egy potenciális találkozással kapcsolatban a fő problémák Elliott szerint a részletekben (a jel megerősítése) és az egyetértésben vannak, továbbá a lehetséges jogi következményekben. És az sem mindegy, milyen az észlelés természete.

Az emberiség sorsa múlhat azon, hogyan reagál a világ az idegenek érkezésére

A rendelkezésre álló információink alapján a tudósok több forgatókönyvre is felkészültek.

Arra is, ha “csak” mikrobiológiai szintű élet létezését kell majd bejelenteni, illetve arra is – és ez a fontosabb – ha a földönkívüli fejlett fajok egyike látogatna el a Földre.

Reális lehetőség és talán a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy nem csak úgy betoppannak majd, hanem ezt megelőzően egy direkt az emberiségnek címzett üzenetet küldenének nekünk.

Ez egy történelmi jelentőségű pont lesz a fajunk életébe és alapjaiban határozhatja meg a civilizációnk jövőjét, hogyna reagálunk erre az üzenetre, és mi lesz a “viszontválaszban”, amit küldeni fogunk az idegenek üzenetére.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!