CímlapsztorikEgészségünk

Elszabadult a pokol a koronavírus kapcsán: a kormányzat oldalán estek egymásnak az emberek

Mindenki mást gondol, és elképesztő indulatok szabadultak el.

Valóságos “háború” zajlik, nincs egységes álláspont, felmerültek a legmegosztóbb témák és elméletek is!

A hivatalos kormányzati koronavírus weboldal Facebook-oldalán szereplő posztok kommentfelületei pedig egy ideje szabályosan a net legsötétebb bugyraivá váltak az ott folyó elképesztő, “virtuális vérre” menő kommentháborúk miatt.

Hirdetés

Magyarország az egyik legjobban védekező ország volt. Szlovákia lehet a környéken a jobb példa, az ő módszereik miatt még Orbán Viktor sem restellt gratulálni egy nem is olyan régi parlamenti beszédében.

Az intézkedések mellett a másik dolog, amit a siker mellett felhozni szokás, az az állampolgárok fegyelmezettsége. Azonban kicsit úgy tűnik, a fegyelem kopik.

Az üzletekben nincs mindenkin maszk, a távolságtartás sem megy mindenkinek, pedig nem bonyolult feladat.

És ami a legijesztőbb, az az, ami a koronavírus kormányzati oldal Facebook oldalán zajlik.

Az emberek ugyanis egymásnak esnek.

És ebből a jövőben komoly baj lehet, ugyanis ez mutatja, hogy nagyon megosztó a véleménye mindenkinek arról, hogy ennyire is veszélyes a vírus, vagy hogy van-e egyáltalán…

Van az a típus, aki szerint nem létezik a vírus. Ők a legsúlyosabbak, mondhatni az észosztás elitosztaga.

Hiába hívják fel a többiek a figyelmet, hogy azért meghaltak pár millióan a világban a vírus miatt, és hiába a logikus érv, hogy egyetlen hatalomnak sem érdeke, hogy saját gazdaságát romba döntse, ők csak hajtják a magukét.

Aztán vannak azok, akik márpedig azért sem fognak maszkot viselni, és akkor mennek boltba, amikor akarnak, cirkusznak nevezik az ajánlásokat a maszkviselésről és az idősek vásárlási sávjáról.

Hirdetés

Arról megfeledkeznek, hogy ez a “cirkusz” világszerte milliók, itthon tízezrek életét mentette meg.

Vannak, akik a bevásárlási idősáv ellen tiltakoznak, nos, itt néha megjelennek egész logikusnak tűnő hozzászólások, mint például az, hogy ha tömegközlekedésben utazhatnak együtt a különböző korosztályba tartozók, akkor vásárolni miért nem lehet bármikor?

A valóságban is lazul a fegyelem, mert egyre több olyan embert látni áruházakban, üzletekben, akiken nincs maszk, vagy éppen fittyet hánynak a távolságtartásra.

Csak remélni merjük, hogy nem fogunk a vírus második hullámában csúnyán pórul járni miattuk…

Forrás: Blikk

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.