CímlapsztorikMisztikum

Elveszett kontinensek a Föld méhében? Agartha létezik – állítja egy kulcsember

Szerinte a NASA évtizedek óta tud róla, hogy üreges a Föld, és egy alternatív civilizáció próbálja felvenni velünk a kapcsolatot.

A Föld sarkvidéki területein fedeztek fel egy óriási, több száz kilométere struktúrát, mely állítólag 32 millió évvel ezelőtt keletkezhetett.

Vagyis hozhatták létre, merthogy a struktúra valamiféle lejárathoz, kapuhoz hasonlít, és sokak szerint már akkor sejteni lehetett, hogy megtalálhatták azt a bizonyos lejáratot Agarthába.

Hirdetés

Agartha a belső Föld birodalma, amit még a NASA is kutatott.

A NASA egy 1968-as műhold felvételén is látszik a Föld sarkvidéke alatt található “kapu”.

Ez igazolta azt, amit már akkoriban régészek is kutattak, hogy igazak lehetnek a b első Föld birodalmáról szóló dél dakotai indián legendák, vagy a tibeti “mesék”, a druidák leírásai erről az ismeretlen civilizációról.

A felfedezést elhallgatták – véli egy kulcsember, aki azt állítja, hogy a NASA még rádió adást is bemért a Föld mélyéről, az ott élő elzárt civilizáció ugyanis nem egyszer próbált üzenetet küldeni a felszínen élőknek.

A NASA-nak számos bizonyítéka van elhallgatva arról, hogy a Földünk üreges, és a belsejében egy második Nap működik, tüzel vulkánok és folyékony víz van.

Ezt még Halley angol csillagász is számításokkal igazolta.

A teljes igazságot aztán próbálták eltusolni, hogy a Föld lakossága ne tudja meg, hogy egy másik civilizáció él a talpa alatt.

A korábbi földi civilizációk tagjai vonultak vissza Agarthába egy ősi kataklizmát, feltehetően az özönvizet követően.

1939 után a nácik egy különítményt küldött a sarkkörre, hogy bejutva nyersanyagot, technológiát és minden mást felfedezve hazajuttassák.

Hirdetés

Az amerikai hírszerzés ezt megneszelve azonnal intézkedett, és ők egy elhárító különítményt küldtek a helyszínre.

Az amerikaiak likvidálták a német egységet, és egyben ők maguk is meggyőződtek a bejárat létezéséről. Ezzel a hírrel hazatérve, az akkori vezetés azonnal titkosítás alá vették az ügyet.

A belső föld léte sok mindenféle paranormális tevékenységre magyarázatot ad. A legjelentősebb, hogy nincsenek UFO-k, mivel az idegen lények a föld belsejéből érkeztek a saját járműveikkel.

A különös megmagyarázhatatlan kísértetek, szellemek is a belső földből származnak, akik egy önálló létformát képviselnek.

Sőt azt is feltételezik, hogy a dinoszauruszok a belső földből származnak, ugyanis ott jóval alacsonyabb a gravitációs vonzás, így nagyobbra nőnek az élőlények, így még most is nagyméretű állatok élnek ott. A dinoszauruszok a belső földből kerültek a föld külső rétegébe, és még ma is élnek.

Manapság kutatások folynak, amit minden kormány titokban kezel, hogy a nagyközönség ne tudjon róla, mert a föld túlnépesedése miatt lerohannák az új lakhelyet.

Viszont az ottani lakók ezt nem hagynák, így egy katasztrófális háború törne ki, amelynek a kimenetele egyenlőre az ember hátrányára végződne, a technológiánk miatt.

Az ottani lények technológiája fejlettebb, és ezért csak üzletelés folyik bizonyos dolgok átadásáról.

Ezzel magyarázható a váratlan technológiai forradalom is, ami az emberek közt zajlik. Idegen tollakkal ékeskedünk…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.