CímlapsztorikÉrdekes világ

Emberi “nemnormalitás”: orkot csináltatott magából egy brazil férfi – videó

A tetoválóművészként dolgozó férfi rengeteg testmódosításon és műtéten van túl, de a legkomolyabb beavatkozás során agyarat ültetett az alsó fogsorába…

Ti mit gondoltok erről?

Orc, aki a brazil Iguatemi városában él, 15 éves korában készítette el első tetoválását, és azóta rajong a tetoválás és a testmódosítás iránt.

Hirdetés

A férfi több olyan eljáráson is átesett, amelyek meglehetősen egyedinek tűnnek.

A 41 éves édesapának mindkét szeme feketére van tetoválva, testének körülbelül 80%-át szintén tetoválás borítja, fel van hasítva a nyelve, több bőr alatti implantátummal rendelkezik és a füleit és az orrát is módosították, de a szája az, ami a legtöbb ember figyelmét felkelti.

Orc több mint 500 dollárt költött arra, hogy az alsó fogai mellé két nagy agyarat ültessenek be, hogy olyan kinézetű lénynek tűnjön, mint amelyet a népszerű filmek és videojátékok ábrázolnak, mint például a Warcraft.

“Próbálok önmagam lenni, ezek csak az én ötleteim, inspirációim, melyek szívből fakadnak, senki sem ihletett,”

– mondta Orc.

A brazil testmódosító rajongó elégedett egyedülálló megjelenésével, de elismerte, hogy barátai és családja ezt nem igazán helyeslik.

Anyja nem bírja, apja tolerálja, és a barátai többsége furcsának tartja, de ez az ő szenvedélye, és senki kedvéért nem adja fel.

Orc nem árulta el, hogy az agyarai állandóak, vagy bármikor kiviheti őket, amikor csak akarja, bár elképzelhető, hogy ez utóbbi igaz, mivel nehéz lehet velük enni.

A férfi felesége, Krisna szintén osztozik rajongásában a tetoválások és a testmódosítások iránt, és jelentős módosításokat végeztetett el saját magán is.

Hirdetés

Amint az látható, ketten együtt meglehetősen bizarr látványt nyújtanak.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.