CímlapsztorikÉrdekes világ

Exkluzív hotelekben szállásolják a menekülteket -közben az EU polgárainak egy részének tűzifára sem telik!

Óriási a kontraszt… EZEK után mondja valaki, hogy nincs kettős mérce…!

Miért ér többet egy “messziről jött idegen”, mint az EU saját állampolgárai?

Kinek, kiknek áll érdekében ez az egész?!

Hirdetés

A merkeli mainstreamnek kinyilatkoztatott média erről aligha fog széles körben beszámolni.

Az ok egyszerű:

A menekültek hihetetlen pénzeket emésztettek fel az Uniónak, és folyamatosan égetik most is a pénzt az EU vezető elitjén keresztül azért, hogy különféle, az átlag polgár számára simán luxusnak mondott hotelekben, apartmanokban szállásolják el a Közel-Kelet “poklából” érkező menekülteket.

Az már más kérdés, hogy mennyire is lehet pokol egy olyan hely valójában, ahonnan fiatal húszon, harmincéves, életerős férfiak érkeznek, a saját családjukat “hátrahagyva”… ha akkora a veszély!

De ez csak egy apró részlet amin a mainstream média agymosói nem akadnak fenn.

A végén még kiderülnének érdekes dolgok, de szigorúan ügyelnek rá, hogy a publikum keveset tudjon arról, hogy uniós, és így magyar adófizetői pénzeket is elégetnek ezek a drága menekültszállók.

Merthogy ezeket nem ingyen működtetik a mögöttük álló cégek, tulajdonosok.

Hatalmas ágyak, díszes kanapék, modern fürdőszoba, zuhanyzó, némelyikben pedig hatalmas asztallal rendelkező étkező, és ez még mind semmi.

Úgy melengetik a menekülteket az EU egyes országaiban a keblükön a kormányok, mintha legalább szavazatot várnának tőlük.

Hirdetés

Ki tudja, talán éppen ez a cél?

Hisz a jövő szavazói lehetnek, ezt már több országban felvetették, hogy megadnák nekik a szavazati jogot is, és talán éppen innen fúja szél…

Legutóbb Nigel Farage politikus is osztott meg egy elképesztő felvétel menekülteknek beüzemelt hotelekről…

Az egészben a legszomorúbb egyébként az, hogy míg a menekültek, messziről jött idegenek ilyenekben szállhatnak meg, addig az EU-n belül több millió állampolgár – köztük magyarok is tízezrével – élnek olyan élet színvonalon, hogy az valami katasztrófa.

Mialatt a menekültek téli megsegítésére is indultak programok az EU-n belül, addig ezeknek e családoknak a tűzifára sem tellett!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.