Érdekes világMisztikum

Ezeket jósolta Nostradamus 2019-re: na, vajon hány jött be neki? Ijesztő…

A Nostradamus jóslatokról sokan úgy tartják, hogy csak kitaláltak, míg mások megesküsznek rá, hogy valósak, és emellett nagyon is pontosak az emberiség jövőjére nézve.

Nostradamus, a régmúlt legnagyobb jövőlátója

Abban valóban vitathatatlan érdemei vannak az egykor élt prófétának, hogy több nagy történelmi eseményt előre látott.

Korának legnagyobb alakja volt, és királyok, uralkodók voltak kíváncsiak a saját, és népük sorsára, ezért gyakran “kértek” jövendölést Nostardamustól.

Hirdetés

Nostradamusnak azonban léteztek a huszadik, huszonegyedik, sőt, a huszonkettedik századig szóló jóslatai is – állítják sokan.

A legtöbben azt mondják, hogy még a 2001 szeptember 11-i terrortámadást is előre látta, és egy versével utalást is tett a tragédiára.

Megjóstolta a francia forradalmat és szeptember 11-et

1789. július 14-e, a Bastille elfoglalása a francia forradalom egyik legfontosabb pillanata volt, egyike azon eseményeknek, melyek drasztikus fordulatot eredményeztek a történelem menetében.

Ezt Nostradamus szintén jó előre látta, és le ís írta, hogy megmaradjon az utókor számára, beigazolódva prófétai képessége.

A VI. 97. számú jóslat így szól:

“A nagy víz másik oldalán alászáll két nagy madár, a királynő, kinek keze tüzet tart, trónja vízből emelkedik, s látja, amint a két ördögi torony leomlik.”

A nagy víz az elemzők szerint az Atlanti-óceánt takarja, a két madár a két eltérített repülőt, a tüzet tartó királynő a Szabadság-szobrot, az ördögi torony pedig a World Trade Center épületeit.

Ezeket jósolta 2019-rem, és az ezt követő időszakra

Nostradamus jóslatait hosszú ideje követik nyomon az emberek, és mindig kíváncsian várják, hogy beteljesülnek vagy sem. Most megtudhatod, hogy mit jósolt a 2019-es évre Nostradamus.

Te hiszel benne? Ijesztő, hogy ezek egy része már most látszik megvalósulni, vagy már meg is valósult…

Elkezdődik a harmadik világháború

Hirdetés

Sokan hisznek benne, hogy a 2019-re jósolt harmadik világháború tényleg beigazolódik. Egyes országok pusztító áradásokkal, mások pedig ölremenő vallási háborúkkal kell megküzdjenek. Ilyen nézeteltérések mellett egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy kirobban a harmadik világháború.

Éghajlati változások

Nostradamus ezt jósolta: “Meg fogjátok látni, hogy a víz szintje fel fog emelkedni, és a föld alásüllyed”.

Azt is jósolta, hogy a világ vezető politikusai együttes erővel fognak küzdeni a globális felmelegedés ellen.

Meg fogjuk érteni az állatok nyelvét

Az emberek békét kötnek az állatokkal “a disznók az emberek barátjává válnak” – mondta. Érteni fogunk az állatok nyelvén. Érteni fogunk az állatok nyelvén

Egy mindent elpusztító földrengés

Nostradamus jóslata szerint egy mindent elpusztító földrengés vár ránk a 2019-es évben, ami az Amerikai Egyesült Államokat fogja sújtani.

Ilyen nem volt még az USA történelmében, egészen idáig, nemrég azonban Kaliforniát egymás után rázta meg több brutális rengés…

Nagy felfedezés

Egy olyan gyógyszert fognak feltalálni, mely segítségével 200 évig fognak élni az emberek.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!