CímlapsztorikÉrdekes világ

Ezt mondták a szomszédok Krisztináról, aki egy baltával verte agyon a párját Budapesten

Drámai részletek derültek ki…

Talán soha nem derül ki, hogy valójában mi is vezérelte H. Krisztinát (39), amikor a II. kerületi Kapás utcai lakásukban többször lesújtott élete párjára, M. Attilára, akinek a fejét ütötte, majd borzalmas tette után megpróbálta kioltani a saját életét is.

Úgy tudjuk a fürdőkádban találtak rá, ahol az ereit próbálta felvágni.

Hirdetés

Először az édesapját hívta, majd a rendőröket. A nőt a mentők kórházba szállították. Attila életét azonban már nem lehetett megmenteni.

A békés környéken lévő ház lakóit sokkolta a bűncselekemény, bár azt többen is tudták, hogy a pár nem él felhőtlen boldogságban: a viták, hangos veszekedések mindennaposok voltak náluk

-írja a Blikk.

„Egy nagyon hangos ajtócsapódást hallottam, aztán egy ideig némaság volt. Majd este ellepték a házat a rendőrök. Tőlük tudtam meg, hogy gyilkosság történt. Másfél éve költöztünk ide a párommal, pici babánk van, ezért sokat vagyok itthon.

Mivel nem messze lakunk tőlük, a kiabálásokat hallottuk, szinte minden este balhé van náluk.

Velük élt egy 10 év körüli gyerek is, hármasban sokat láttam őket a játszótéren. A gyerek nagyon aranyos és jólnevelt volt”– árulta el az egyik házban lakó fiatal nő.

A Blikk beszélt Krisztina több ismerősével is, mindegyiküket sokkolta, hogy az általuk kedvesnek és békésnek ismert nő milyen brutalitásra volt képes. Úgy tudjuk, hogy a gyermek nem volt otthon a bűncselekmény idején és a vitákat sokszor a férfi féltékenysége váltotta ki.

„Kriszti az utóbbi időben nem volt igazán jó állapotban. Egy szépségszalonban dolgozott, és alig volt munkája a járvány kirobbanása óta. A bizonytalanság rettentően gyötörte, és persze anyagilag is megviselte. Úgy tudom, pár hete kórházba került, a betegágyán azt tervezte, hogy átmegy egy másik szalonba dolgozni, hátha ott jobban keres majd.

Egyébként egy nagyon aranyos, csupaszív nő volt, aki rajongásig imádta a gyermekét. Mindig a kislányáról beszélt, büszke volt rá nagyon.

Hirdetés

A párkapcsolatáról annyit tudok, hogy olyan igazi se veled, se nélküled kapcsolatban éltek. Az utóbbi időben a párja munkája is bizonytalan volt, sőt, inkább nem is volt, ami szintén nem tett jót a viszonyuknak”

– mesélte Krisztina ismerőse, Katalin, aki nem tudja, mi vezethetett a gyilkosságig.

Mindenesetre az biztos, hogy a közösségi oldalára Krisztina nemrégiben a szakításról posztolt. Ezt írta pontosan: „Mindent elárul egy ember jelleméről az, ahogyan a kapcsolatait lezárja”.

Párja, Attila rajongott a művészetekért. Erről árulkodik legutolsó munkahelye is, amely egy produkciós társaság volt.

„Attilát nem lehetett nem szeretni! Nem ismertem nála kedvesebb, segítőkészebb fickót.

Ő vidéken született, nagyon büszke is volt a gyökereire, de imádta a fővárosi pezsgő kulturális életet. Azt tudom, hogy nagy bánata volt, hogy a Covid miatt a színház nem működött, és gondolom, így a megélhetése is veszélybe került.

párjáról nekem mindig szépen beszélt, álmomban sem gondoltam, hogy ekkora a baj. Rettentően hiányzik már most, a családjának pedig hatalmas erőt kívánok, hogy valahogy kibírják az elvesztését” – mondta szomorúan Attila egyik ismerőse.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.