CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Felvétel készült a Belső Föld birodalmáról? Az Antarktiszon a jég alá eresztett kamera egy másik világot tárt fel

Videón a sokkoló pillanat és a látvány, amit szinte egyetlen tudó sem tud hova tenni. Tényleg létezhet a „fordított világ” a Föld belsejében?

Agartha legendája valós lehet?

Tényéleg létezhet a titokzatos birodalom?

Valóban virágzik a felszín alatti Agartha, ahol egy alternatív, magukat felfedni nem akaró, szuperfejlett civilizáció él?

Hirdetés

A legendák és mítoszok szerint a Föld belseje üreges, és rendelkezik egy belső nappal és időjárással is.

Van odalent oxigén, hatalmas hegyek és folyók, tavak.

Egyszóval egy a miénkkel szemben fordítottnak látszó világ, ahol az ott lakók az ősi, magasabb szintű tudás birtokában harmóniában élnek a környezettel és a természettel, nincsenek háborúk, sem vezetők, sem vallások.

Valamennyi ősi kultúra „megemlékezik” Agartháról és bizonyos lejáratokat számon is tartottak, melyek egészen a Belső Föld Birodalmáig vezettek le.

Ezek rendszerint olyan barlangok vagy hasadékok voltak, melyeknek a legendák szerint „nem volt alja”, és aki lement, és megpróbálta elérni a végét, az soha nem jött többé felszínre.

Egy videó került napvilágra a belső Földről?

Ha a fenti videó nem indul el, akkor ide a külön linkre kattintva tudod megnézni az eredeti helyén feltöltve.

A videó állítólag azzal az információval kezdett el a közösségi médiában terjedni, hogy valahol az Antarktiszon vették fel, és hihetetlen dolgot mutat be.

Mégpedig a Belső Föld birodalmát.

Legalábbis ahogyan a kamerát a jégbe fúrt lyukon át leeresztik, egy fejel lefelé lévő alternatív világ képe rajzolódik ki néhány pillanatra.

Hirdetés

A felvételt látva sokan megdöbbentek és egyesek szerint ez lehet az első videós bizonyíték arról, hogy valóban létezik egy másik világ, közvetlenül a lábunk alatt.

Az Antarktisszal kapcsolatban amúgy is az a hír járja a paleoasztronautikai körökben, hogy a jégpáncél alatt egy komplett elveszett világ rejtőzhet, mely hamarosan felfedheti magát az olvadó jég miatt.

A szkeptikusok szerint azonban van egy természettudományos magyarázat a jelenségre.

Feltehetően egyfajta légbuborék alakulhatott ki, talán épp az olvadó jég és a felszín határánál, ami miatt ezek a kisebb „csarnokok” kialakultak.

Ha így is van, azt azért meg kell jegyezni, hogy meglehetősen természetfelettinek hat a felvétel, ahogyan a lyukba leereszkedik a kamera.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.