CímlapsztorikÉrdekes világ

Fény derült Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc titkára: amikor van “pénz és paripa”… jön az ESKÜVŐ!

“A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg pláne nem az.” – tette meg nagy vallomását.

Várkonyi egy a neve elhallgatását kérő kollégája arról is beszélt, hogy a páros a munkából kifolyólag már régóta ismeri egymást, de sokáig csak látásból tudták a másikról, hogy ki kicsoda.

“Csak jóval később kerültek közelebbi kapcsolatba, nagyjából azután, hogy Lőrinc elvált. Egy véletlen találkozás hozta őket közelebb egymáshoz.”

Hirdetés

Az első lépést az üzletember tette meg, akivel mondhatni a legjobbkor találkoztak. “Mindketten túl vannak egy váláson, van gyerek itt is, ott is – hamar megvolt köztük az összhang.”

“Mi is meglepődtünk, hogy mennyire természetes köztük minden.

Kár lenne tagadni, hogy eleinte volt bennünk némi bizonytalanság a kapcsolattal szemben, Andit pedig féltettük a támadásoktól, de amikor láttuk őket együtt, az egész olyan egyértelmű lett.

Árad belőlük a harmónia és az, hogy mennyire szeretik egymást. Így nem is csodálkoztunk, amikor kiderült, hogy Lőrinc megkérte Andi kezét, s hogy összeházasodnak”

– magyarázta a lapnak a bennfentes.

Mi annyit tennénk hozzá, hogy el tudjuk képzelni mekkora köztük az összhang.

Ennyi pénzért meg is kell lennie az összhangnak, Várkonyi Adni biztosan sokat dolgozik ezen, elvégre precízen választ szerelmet, mindig jó anyagi körülmények közé kerülve.

Ilyen nincs és mégis van! Olyan szépen le van írva hogy Andrea miért távozott az ATVtől és pont Lőrinc válása után estek egymásba meg a gyerek téma hozta őket össze…

Milyen szép és önzetlen dolog a szerelem…!

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.