CímlapsztorikÉrdekes világ

Ferenc pápa és a földönkívüliek titka? Furcsa ábrák a pápa palástján, itt a végső bizonyíték?

Ezt magyarázza meg valaki…! Ki mit gondol?

Furcsa ábrák Ferenc pápa palástján

Egy igencsak abszurdnak hangzó, mégis logikus érvelés mentén vezettek le egy összefüggést, amit Ferenjc pápa ruháján, egész pontosan palástján szúrtak ki nemrég szemfüles internetezők.

A szemfüles nézelődők szerint Ferenc pápa miseruháján a chilei látogatása során elképesztő szimbólumok voltak láthatók.

Hirdetés

Közülük a legdöbbenetesebb egy szögletes formájú, robotszerű lény rajza, amely a Chile és Peru területén húzódó Atacama-sivatag „óriására” emlékeztet leginkább.

Ez egy földbe vésett, 120 méter hosszú, emberszerű ábrázolás, amely Krisztus után 1000 körül készülhetett, és a rendkívül száraz időjárás miatt máig megőrződött.

Ősi idegenek és a Vatikán

Azt persze senki sem érti pontosan, hogy mit kertesnek ilyen ábrák a pápa palástján.

Azonnal felmerültek különféle összeesküvés elméletek arról, hogy ez talán egy burkolt üzenet is lehet, valamint egy végső bizonyíték az ősi idegenek létére itt a Földön.

A paleoasztronautika hívei szerint ugyanis az ősi Földet egykor idegenek látogatták, ők voltak azok akik egyengették az emberiség útját és segítettek a fejlődésünkben a kritikus időszakokban.

Az egykor a Földön élő ősi kultúrák aztán kőbe, felszínbe és barlangfalakra vésett ábrákkal “emlékeztek meg” az égből érkezett utazókról, kvázi istenekről.

Régóta léteznek különféle szóbeszédek arról, hogy a Vatikán állítólag birtokában lehet olyan dokumentumoknak és tárgyi bizonyítékoknak, melyek az özönvíz előtti időkből származnak és a földönkívüliekkel kapcsolatosak, akik azokban az időkben rendszeresen látogatást tettek a Földön.

Példának szokták hozni a Vatikán titkos levéltárát, melynek egy részét a pápa nyilvánossá tette ugyan, de a szóbeszédek szerint a mai napig akadnak rejtett “szárnyai”, más elméletek szerint pedig az egészet átköltöztették egy ismeretlen helyre a kíváncsi szemek elől.

Talán a pápa palástján egy földönkívüli istenségre utaló ábra látható?

Hirdetés

Egy másik lehetséges magyarázat

A szkepitkusok szerint ez valójában ez nem egy robot, hanem az inkák és mapucse indiánok ősi istensége, akit a Tarapacá vagy Tunupa névvel illetnek.

Az az igazán különös mindebben, hogy Tarapacá/Tunupa pogány istenségnek számít, sőt a szokatlan megjelenítése miatt néhányan egyenesen földönkívülinek gondolják.

A paleoasztronautika hívei szerint ez még önmagában nem zárja ki, hogy az említett népek által megörökített és mélyen tisztelt “isten” mögött valóban földönkívüli látogatások lehettek.

Az akkori kor embere ugyanis a sajátos módján azt örökítette meg, amit látott -vélik.

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.