CímlapsztorikÉrdekes világ

6 éves fiú álmodta meg az emberiség jövőjét: végzetes kataklizma jön 15 millió túlélővel?

Bhután királyának 6 éves fia lehet a kulcs a jövőbe? Prófétai álma határozhatja meg az emberiség jövőjét?

Amikor a fiú alig volt 5 éves, azt álmodta, hogy szörnyű háború folyik a Földön. Nem tudni, hogy pontosan mikor kezdődik, de a legtöbb ország már elpusztult addigra.

Az emberiség utolsó fellegvárai Tibetben, Szibériában, Ausztráliában és Afrikában maradtak. A túlélők teljes száma körülbelül
15 millió.

Hirdetés

Kénytelenek szinte primitív életmódot folytatni.

Az emberek egy részének sikerült elhagynia a Földet, és egy Marson lévő kolóniára menekültek, de a felkelés miatt még ott sem maradt gyakorlatilag túlélő.

A katasztrófa kezdete egy meteorit érkezése lesz, amely az emberiség létét fenyegeti. A NASA és az amerikai hadsereg erős fegyverekkel kísérli meg lelőni, de csak darabokra robbantják.

Részei a Perzsa-öbölbe hullanak, ami az egész arab világot elpusztítja. Egy másik része Európára esik
majd.

Emiatt láncreakció indul be, és felébrednek Eurázsia és Afrika vulkánjai. Az ázsiai országok egyesülni fognak és megtámadják Amerikát, állítólag azért, mert az arab világ szenvedését okozták. Így kezdődik az utolsó háború civilizációnk számára.

A fiú bármiféle tudás nélkül látja ezeket az álmokat. Bhután királya tiltja számára a televízió és az internet használatát, jámbor életmódot folytat, és mindez arra utal, hogy valaki álmokat sugall a gyereknek. Nem jöhet a semmiből, egy gyereknek nincs ehhez elég képzelőereje.

És ha a szerzeteseknek igazuk van, és a gyermek álmai prófétaiak, akkor nem éppen irigylésre méltó sors vár az emberiségre.

A probléma az, hogy Jigme Namgyel Wangchuck ritkán álmodik. És néha nagyon nehéz elválasztani a prófétaiakat azoktól, amelyek soha nem válnak valóra.

A szerzetesek gondosan leírják, majd dolgoznak a szöveggel, sokféle ismeretet – asztrológiát, numerológiát, mitológiát – alkalmazva.

Hirdetés

Egyes esetekben az egybeesés szó szerint 100%, és ez a fő kritérium a prófétai álom kiválasztásában.

Ezenkívül Jigme-nek sikerült megosztania az űrkolonizálás részleteit. Az emberiségnek, mielőtt ténylegesen elpusztítaná magát, lesz ideje kolonizálni a Holdat, a Marsot és a Jupiter holdját, az Europát.

A Holdon azonban a növények termesztésével végzett kísérlet kudarcot vall, és a Föld égi kísérőjén lévő város szükségtelen, elhagyott hellyé válik. Két település épül a Marson, de ami a legfontosabb, az emberek megkezdik a vörös bolygó zöldítésének folyamatát.

A baktériumok és algák nemcsak gyökeret vernek, hanem lehetővé teszik a bolygó légkörének
helyreállítását a távoli jövőben.

Bhután királyának 6 éves fia egyik álmában látta a tavakkal és növényzettel borított Marsot. A szerzetesek először azt hitték, hogy ez a bolygó múltja, de a gyermek tagadta ezt a feltételezést. Ugyanabban az álomban mindkét ember által épített város a vörös bolygón volt, és ez azt jelenti,
hogy ez a jövő.

Ám addigra a Marson lévő kolóniák már elhagyatottak és romosak lesznek. Így az emberek nem fogják tudni megcsodálni a marsi élet részleteit.

Jigme Namgyel Wangchuck a Föld szörnyű ökológiai katasztrófáját is látta. Az óceánt megmérgezik, szinte minden lakója meghal, csak azok maradnak meg, amelyek felfoghatatlan mélységben élnek.

A szigetállamok sorra pusztulnak el, és a bolygó bioszférája örökre elveszíti korábbi
megjelenését. Az óceánmérgezés egy bizonyos, fizikusok által létrehozott installáció eredménye lesz.

Segítségével az emberek képesek lesznek meghódítani az időt, de elveszítik a valóságot.

Túl sok jóslat van, és mindegyik másképp látja a jövőt. Emiatt van némi bizalmatlanság minden “jövőbelátóval” szemben.

Amit azonban Jigme Kamgyel Wangchuck álmaiban lát, az nem okoz ellentmondást. Kozmikus veszély fenyegeti a Földet?

Nem most, de ki tudja, mi lesz velünk mondjuk 1000 év múlva? Minden lehetséges. Mi a valószínűsége annak, hogy az emberek uralják, vagy legalábbis megkísérlik uralni naprendszerünk égi objektumait? Ez egy elkerülhetetlen út lehet az ismeretlenbe

A 19. században nagy tudósok kijelentették, hogy az emberiségnek a lehető leghamarabb biztosítania kell egy második és harmadik menedéket.

Ellenkező esetben egy gondatlan háború az egész civilizációt kiirthatja. Tehát teljesen igaz, hogy az emberek más bolygókon és holdakon igyekeznek majd településeket létrehozni.

Ami a technikai haladást illeti, elkerülhetetlenül kihat bolygónk ökológiájára, hiszen az emberi tevékenység következtében kihalnak az állatok és a növények.

Bár az óceánmérgezés mértéke példátlan Jigme “vízióiban,” ám nem lehetetlen.
Már 8 milliárd ember él a Földön, és az évszázad végére 23 milliárdra nő az előrejelzések szerint. Vajon el tudjuk képzelni, mi vár a bolygóra ekkora fogyasztással és hulladéktermeléssel?

Bár a legtöbb jóslatot kétkedéssel érdemes fogadni, voltak olyan prominens személyiségek, mint Nostradamus, Casey, Vanga és még sokan mások, és talán érdekes lenne tudni, hogy ezeknek az embereknek az utódja élhet-e Bhután hegyvidékén.

Forrás. ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.