Érdekes világ

Ferenc pápát megpuccsolhatja a Vatikán? Sötét és titkos terv látott napvilágot

Az illuminati tényleg átveheti a hatalmat az egyház felett? 600 év nem volt erre példa, “terjeszkedik a sötétség” a Vatikán falain belül?

Titkos terv Ferenc pápa megbuktatására?

Egyes hírek szerint a Vatikán Ferenccel nem igazán tervez hosszú távra.

76 éves korában választották meg a katolikus egyház vezetőjének Ferencet, aki akkoriban még remek egészségügyi kondíciónak örvendett. 2021-ben azonban vastagbélműtéten estt át, a hírek szerint viszont szerencsére nem találtak rákos sejteket a szervezetében.

Hirdetés

Ferenc talán a legelső haladóbb szellemű pápa: több ízben kritizálta már az egyház melegellenes megnyilvánulásait, és összességében is egy kedvelhetőbb személynek tűnik, mint például XVI. Benedek, akinek személyisége gyakran bizonyult szűk látókörűnek és maradinak a mai modern haladó szellemű világ tükrében.

A hírek szerint azonban az egyháznak szúrja a szemét Ferenc liberális gondolkodása, illetve az egészségügyi állapotával kapcsolatban is aggályaik vannak.

Egyesek hangok szerint elképzelhető, hogy a vatikáni konzervatívok gyakorlatilag kiközösítik Ferencet egy titkos terv keretein belül, hogy kiszorítsák őt hatalmából.

A forrás pedig nem más, mint egy olasz bíboros a Promotions.hu szerint.

Lemondásra akarják kényszeríteni Ferenc pápát?

„A titkos tervnek több szakasza lesz, de egyetlen célkitűzés motiválja – lemondásra kényszeríteni a pápát”

-fogalmazott névtelenül a bíboros a La Stampa nevezetű újságnak.

Szerinte a konzervatívok számára Ferenc homoszexualitással kapcsolatos kijelentései, illetve az abortusszal és a második (vagy sokadik) házassággal kapcsolatos gondolatai károsak az egyház számára.

A hírek szerint Benedek halála felgyorsíthatja a terv végrehajtását, hiszen ha korábban próbálkoznak meg vele, két életben lévő egykori pápa jelenléte meglehetősen kellemetlen fényt vethetett volna az egyházra.

Ferenc pápa térdével egyébként komoly gondok vannak, az utóbbi hónapokban tolószékben is láthattuk őt. Egy másik egyházi személy véleménye szerint amennyiben fokozódnak az egészségügyi problémái, ő maga fog önként távozni tisztségéből.

Hirdetés

Illuminátusok vehetik át a hatalmat a Vatikában?

Létezik egy olyna régóta népsuerű szóbeszéd, vagy amolyan városi legenda a Vatikánnal kapcsolatban, hogy az illuminátusok szeretnék átvenni az egyház irányítását.

Állítólag már II. János Pál pápa halála óta mesterkednek ezen, sokak szerint ő volt az utolsó igazi dicső értelemben vett pápája az egyháznak.

A Vatikán egyre inkább tele van hamis prófétákkal akik el akarják téríteni az egyházat az eredeti tanításoktól.

Ez a művelet évszázadok óta zajlik, hiszen ma már egy ideje látni és tapasztalni azt, hogy a klérus a kőbe vésett törvények szerint akarja hogy éljenek a hívek, szemben Jézus szívbe írt törvényeivel.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.