CímlapsztorikÉrdekes világ

Fluor durván beszólt Orbánnak, Majkának és a magyar társadalomnak is!

Sajnos nagyon is igaza van…?! Kendőzetlen szavak következnek!

Hosszabb interjút adott a 168 Órának Fluor Tomi, a beszélgetésben pedig számos témát érintettek.

Fluor mindenekelőtt megosztotta, hogy az újabb járványhullámok már “nem borították meg annyira”, jobban bírta a bezártságot, túl volt a gyász összes szakaszán. “Éreztem magam tehetetlennek, voltam dühös, szomorú, aztán beletörődtem és elfogadtam, hogy most ez van”.

Hirdetés

Fluor egy-egy ügyről többször is elmondja a véleményét. Mint mondta, “társadalomkritika van és lesz is”, illetve előfordul, hogy “belém állnak a nácik”, vagy “beszól valami szélsőjobbos mikroblogger állami pénzből”.

“Úgy vagyok ezekkel, hogy neki is van egy véleménye, nekem is. Hiszek abban, hogy mindenki mondja és mondhassa el, mit gondol. Én alapvetően zenélni szeretek, csak közben vannak olyan témák, amikről azt gondolom, lehet véleményem, és kell is, hogy legyen, és arra bíztatok mindenkit, hogy mondja el a sajátját”.

Azt is mondta, hogy nem bánja a nyilatkozatait, de ma már más eszközöket használ.

“Ha hatalmas pöcsöt rajzolok Erdogan fejére, az bár kellően aktivista és figyelemfelkeltő, de félrecsúszhat az üzenet vagy át sem megy, bármennyire is leegyszerűsített üzenet a diktatúrákról. Inkább beszélek visszafogottabban, hogy olyan réteghez is eljusson, akiről korábban visszapattant, mert túlságosan felháborítónak tartotta.

De semmit nem gondolok máshogy. (…) Én soha nem fogom jónak tartani a keleti diktatúrákat vagy, hogy a kelet fele kellene nyitni. Ha felcsapjuk a történelemkönyveket, és megnézzük, hogy amikor úgy gondoltuk, a nyugat rohad és kelet a király, abból sosem sült ki semmi jó”

– mondta.

Szerinte “a homofób módosítókkal teleírt pedofiltörvény” ékes példája annak, hogy ma sokkal rosszabb a helyzet, mint akár egy-két éve volt, illetve, hogy összemosni a pedofíliát és a homoszexualitást “annyira szint alatti, méltatlan, gonosz és tuskó dolog, hogy arra szavak nincsenek”.

A gyűlöletkeltés, az ellenségkép már bejött ennek a kormánynak, működött, ami viszont az embereknek is hibája. Ők ezt lovagolják meg, bár egyszerű és olcsó út, de tönkretesz egy országot”.

A beszélgetésben feljött Majka találkozása Szijjártó Péter külügyminiszterrel, amiről Fluor azt mondta:

Hirdetés

Nem tudja, mi történt azon a találkozón, de azt érti, hogy Szijjártónak mi szüksége volt Majkára.

“De fordítva? Rejtély. Aztán ki tudja, lehet, hogy begurul egy jó „közbeszerzi” és majd megértem”.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.