CímlapsztorikÉrdekes világ

Földalatti idegen bázis van alattunk – állítja egy távolbalátó

Szerinte a kormány együttműködik az idegenekkel, egy az egész emberiséget felforgató titok miatt…

Megdöbbentő dolgokat állít, aminek ha csak a fele igaz, már a feje tetejére állíthat mindent…!

A távolbalátás egy ismert pszichés jelenség az ember állítólagos képességei közül, ami lehetővé teszi távoli földrajzi célpontokról információk és képek észlelését anélkül, hogy el kellene hagynia a szobát

Hirdetés

-számolt be róla az ÚjVilágtudat.

Ezek a személyek pszichés erejük révén képesek “látni” a távoli célpontokat, és mentális képességüket felhasználva olyan információkat gyűjteni, amelyeket általában a távolság, az árnyékolás vagy akár az idő blokkol, miközben néhány távolbalátó azt állítja, hogy képes látni, hogyan nézett ki egy hely a múltban.

Ha valaki azt gondolja, hogy ezt a kormányok kémkedésre is használhatják, akkor nem nagyon téved, mivel valóban léteztek programok, különösen az Egyesült Államokban és a volt Szovjetunióban, hogy megpróbálják tanulmányozni és használni ezeket az erőket, hogy hírszerzési adatokat gyűjtsenek az ellenségről. Az egyik ilyen pszichés távolbalátó kiemelkedő képességeiről vált ismertté.

Bár korábban már végeztek tudományos teszteket a pszichés képességek ellenőrzött körülmények közötti vizsgálatára, nevezetesen a telepátia és az ESP tanulmányozására, amelyet JB Rhine és társai végeztek az Egyesült Államokban az 1930-as és 1940-es években a Dukes Egyetemen, a kutatók soha nem foglalkoztak a távolbalátással komolyan, és a katonaság egészen a hidegháború kitöréséig és a fegyverkezési verseny kezdetéig nem is alkalmazta.

Az 1970-es években az Egyesült Államok kormányának tudomására jutott, hogy a szovjetek aktívan részt vesznek több KGB által finanszírozott programban, amelyek több tucat intézetben folytak, és amelyek a pszichés képességek felhasználását vizsgálták, beleértve a stratégiai hírszerzési célú távolbalátást is.

A távolbalátást potenciális biztonsági fenyegetésnek tekintették, így az Egyesült Államok kormánya, beleértve a hadsereget és a CIA-t, saját programokat indított a pszichés kémkedés ezen potenciális képességének fejlesztésére.

Az egyik ilyen volt többek között a szigorúan titkos, CIA által finanszírozott távolbalátó projekt, a Project SCANATE, de ezek közül talán a legismertebb a Csillagkapu Projekt volt. A marylandi Fort Meade-ben, F. Holmes ‘Skip’ Atwater hadnagy irányítása, és a Védelmi Hírszerző Ügynökség (DIA) felügyelete alatt 1978-ban indított Csillagkapu Projektet a következőképpen írták le:

“A távolbalátás működési képességeinek és korlátainak meghatározása, az egyéni távolbalátó készségek azonosítása és fejlesztése, valamint a távolbalátás pontosságának tesztelése és értékelése egyedi célpontokon.”

A program során Atwater szorosan együttműködött Russell Targ és Hal Puthoff fizikusokkal, a Stanford Research International (SRI) laboratóriumának alapítójával és első igazgatójával a kaliforniai Menlo Parkban.

Hirdetés

z SRI különféle pszichés jelenségek és parapszichológiai projektek kutatásában vett részt, beleértve az ESP-t, a pszichokinézist vagy a tárgyak elmével való mozgatásának képességét, valamint a távolbalátást, és a kutatásokat olyan mainstream folyóiratokban publikálták, mint a Proceedings of the IEEE és a Nature, valamint olyan szervezetek támogatását szerezte meg, mint a NASA, a Jet Propulsion Laboratory és a Központi Hírszerző Ügynökség.

Atwater Puthoffon keresztül értesült egy állítólag különösen tehetséges távolbalátóról, Pat Price-ról, akit “pszichikus kincsnek” tartottak a területen. Price állítólag nemcsak pontosan meghatározta egy szovjet létesítmény helyét az Urál-hegység északi részén, hanem elképesztő eredményeket ért el képességeinek állítólagos tudományos körülmények között végzett tesztjein.

Az egyik ilyen teszt 1974-ben volt, amikor arra kérték, hogy távolról nézzen meg egy véletlenszerűen kiválasztott célpontot, amely ismeretlen volt számára.

Ez alkalommal a helyszín egy uszodakomplexum volt a Rinconada Parkban, mindössze 5 mérföldre az SRI International Labs rádiófizikai épületétől, ahol Price nem tudta, hogy melyik célpontot választották ki.

Price ezután 30 percet kapott, hogy vizuális benyomást szerezzen a célhelyről, és leírja azt, majd elmondta, hogy látott egy “kör alakú, körülbelül száz láb átmérőjű vízmedencét” és “egy 60 láb x 80 láb méretű négyszögletes medencét,” valamint egy betonblokk házat is.

Price, aki víztisztító üzemnek jelölte meg, készített egy diagramot, amely egyéb részleteket is tartalmazott, például szivattyúkat, gépeket és víztartályokat.

Amikor a helyszínt megvizsgálták, Price rendkívül pontos volt, csak kissé tért el a medencék méretétől és a tömbháztól, de nem voltak víztartályok és víztisztító berendezés sem.

Akkoriban ezt pontatlanságnak tekintették, de később kiderült, hogy a hely valóban víztisztító üzem volt 1913-ban, és a víztartályok pontosan ott álltak, ahol Price mondta, ami azt jelenti, hogy a helyszín egy részét a múltból látta, amelyeket “retro megismerésnek” is neveznek.

Ez mind nagyon érdekes és ígéretes volt, de ott voltak a váratlan földalatti idegen bázisok is, amelyeket Price folyamatosan megtalált.

1973-ban Price azt állította főnökének, Puthoffnak, hogy a saját idejében végzett távolbalátás során számos különböző földalatti UFO bázist talált a hegyláncok alatt szerte a világon. Az egyik ilyen a Perdido-hegy volt, amely a Pireneusokban található Franciaország és Spanyolország között.

3355 méteres magasságával ez a harmadik legmagasabb hegy a Pireneusokban, és Price szerint egy idegen bázist rejt, amely 2 mérföldes kerülettel rendelkezik, fejlett detektorokkal és érzékelőkkel, valamint számos UFO-val a hangárjában “elektromágneses mező meghajtó rendszerrel”. Egy másik bázis az afrikai Zimbabwében található Nyangani hegyen volt. Price azt állította, hogy ez a bázis a földönkívüliek karbantartási és technológiai központja. Erről a konkrét bázisról a következőket mondta:

“Ez a bázis úgy néz ki, mint egy nagyjavítási és karbantartási egység. Sok tartalék felszerelést látok.

Az alkatrészek hegesztése ablakfelülettel ellátott vákuumterületen történik, majd az alkatrészeket összeolvasztják.

Mindkét részre szürkésfehér port ragasztanak, majd összeolvasztják. Van egy egység, amin többen dolgoztak. Ez egy cső alakú rácsrendszer a levegőréteg ionizálására.”

Egy másik bázis állítólag a Mount Hayes alatt volt, az alaszkai Anchorage-től északkeletre, amelyet idegen időjárási és geológiai központként írt le.

Price azt állította, hogy ez a bázis felelős az “amerikai és szovjet űrprojektek hibás működéséért,” és azt mondta, hogy a bázis megközelítésére tett kísérleteket elektronikus hadviseléssel ellensúlyozzák.

A negyedik helyszín a Zeil-hegyen volt, Ausztrália északi területén, ahol Price szerint a legtöbb alkalmazott volt, és célja a “BTL-implantátumok megerősítése, az újoncok szállítása és az általános megfigyelési funkció,” valamint “homo sapiens bemutatkozó pont” volt.

Azt is elmondta, hogy kénytelen volt megszakítani a távolbalátást ezen a bázison, mert észrevették. Price azt is elmondta, hogy vannak hasonló bázisok a Holdon, a Marson és a Föld óceánjai alatt.

Ezeken a bázisokon az összes idegen látszólag többé-kevésbé embernek tűnt, bár Price azt mondta, hogy “szívük, tüdejük, vérük és szemük különbözik”. Price meglehetősen vészjóslóan azt állította, hogy ezek az idegenek “a gondolattranszfert használták motoros irányításunkra,” és hogy be akartak hatolni az emberi társadalomba, mondván:

“Észleltem, hogy ezek az ’emberek’ minden kormányba beszivárogtak kényes pozíciókba, nem azért, hogy irányítsák a kormányt, a folyamatokat vagy az embereket, hanem azért, hogy hatalmi pozícióba kerüljenek, hogy politikailag leállítsanak minden olyan tevékenységet, amely felfedezéshez vezethet.”

Atwatert láthatóan nagyon érdekelte ez a távolbalátó, de sajnos Price rejtélyes körülmények között 1975-ben meghalt.

Ennek ellenére néhány saját távolbalátója megpróbálta megtalálni ugyanazokat az idegen bázisokat, és sikerrel járt, amikor az egyikük állítólag megtalálta Ausztráliában, és leírta, hogy föld alatti csövek, alagutak és gömb alakú tárgyak vannak benne, és azt mondta: “Soha nem láttam még ilyet.”

A többi bázis megfoghatatlan maradt, de érdekes megjegyezni, hogy mindegyik ismert az UFO jelenségekről és a repülőgép-navigációs berendezések egyéb anomáliáiról.

Az SRI 1991-ben egyesült a Csillagkapu Projekttel, majd 1995-ben az egész programot megszüntették, és feloldották a titkosítást, miután egy CIA jelentés arra a következtetésre jutott, hogy soha nem volt hasznos semmilyen titkosszolgálati műveletben.

Nem lehet tudni, hogy Price mekkora távolbalátó erővel rendelkezett. Valójában soha nem tartották nyilván hivatalosan, sőt nem is ismerték el. Különböző forrásokból annyit tudunk, hogy állítólag nagyon tehetséges távolbalátó volt, de hogy ez bizonyítja-e a képességeinek valódiságát, az vita tárgya.

Az is vita tárgyát képezi, hogy állítólagos képességei révén valóban talált-e idegen bázisokat a föld alatt a hegyek alatt.

Nem lehet biztosan tudni, de a kormánynak határozottan voltak ilyen programjai, és hogy valójában mit tártak fel, azt csak találgatni tudjuk.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.