CímlapsztorikMisztikum

Földönkívüli testekről és ufók bélyeggyűjtéséről tálal ki a Pentagon: óriási bejelentések sokkoltak mindenkit

“Vannak testek? Vannak idegen fajok?” – kérdezte Coulthart. “Nos, természetesen amikor megtalálnak valamit, ami leszállt vagy lezuhant, néha halott pilótákkal találkoznak. És akár hiszi, akár nem, bármilyen fantasztikusan hangzik is, ez igaz,” – válaszolta Grusch.

A Pentagon hamarosan nyilvánosságra hozza az ufók létezését

Az amerikai szenátus többségének vezetője, Chuck Schumer szilárdan hiszi, hogy az Egyesült Államok kormánya UFO-k bizonyítékait és nem
emberi intelligencia jeleit rejtette el. Július 13-án a szenátorok egy kétpárti csoportjával együtt olyan jogszabályokat mutatott be, amelyek célja
ezen aggodalmak kezelése és az átláthatóság előmozdítása.

A jogszabály meghatározása szerint a “nem emberi intelligencia” minden érző, intelligens, nem emberi életforma, természetétől vagy eredetétől függetlenül, amely UFO-khoz köthető.

Hirdetés

A javaslat a bejelentő David Grusch azon állításai nyomán született, hogy a kormány titkos UFO-kereső programot működtet.

Grusch, a légierő veteránja, aki az UAP munkacsoportnak dolgozott, azt állította, hogy a kormány, szövetségesei és védelmi vállalkozói évtizedek óta gyűjtik a részleges töredékeket és ép járműveket, amelyek ezekhez a jelenségekhez kapcsolódnak.

Földönkívüli testek és ufók begyűjtése

Több ufó begyűjtéséről is kitálaltak, az egyik kulcsember Emery Smith, aki eskü alatt vallotta, hogy miket látott és tapasztalt.

„Nem említettek utasokat, de a hajó úgy nézett ki, mint egy tetraéder. Így tudnám leginkább kifejezni: készíts egy tetraédert pvc csövekből. Kb 2,5 méter átmérőjű és a közepén egy fény volt, ami mindig középen maradt.”

Hozzátette:

“Olyan, mint egy drón. Az űrhhajóik közül sok tulajdonképpen tudatos. És időközönként ütemesen világított. Betöltötte a felületét, így aztán nem lehetett keresztül látni rajta.”

Így folytatta:

“Ha közel mentél hozzá, valahogy kitöltötte a felületét az oldalán és így már nem láttál át rajta. Szóval ha van egy üres tetraédered, amin keresztül láthatsz, akkor csak a külső vonalakról beszélünk, oké? Tehát átlátsz rajta és láthatod a gömböt.

És ha túl közel mentél ehhez, akkor az egész besűrűsödött, és ekkor tiszta fehérré változott.” “

Hirdetés

A Vatikán is tud róluk és készülnek a paradigmaváltásra?

„…a Vatikán információval rendelkezik arról az űrhajóról, amit Új-Mexikóba szállítottak…”

„Létezik egy hatalmas archívum, amelyben nagyon sok minden megtalálható: tárgyi leletek és cuccok, amik az űrből érkeztek és a hosszú-hosszú-hosszú éveken során összegyűjtötték őket…”

Emetry elmondta továbbá:

„Egy magánszervezet elment a Védelmi Minisztériumba és abba a katonai laboratóriumba, amelyikben dolgoztam és kellett nekik néhány technikus és tudós, hogy elmenjenek a Vatikánba, és megnézzék az archívumokat, mert tudták, hogy a Vatikán rendelkezik némi információval arról az űrhajóról, amit Új-Mexikóba szállítottak.”

“Nos, azt csinálták, hogy felállítottak egy csapatot és lefolytattak egy háttérvizsgálatot világszerte, mert léteznek más katalógusok más országokban és más vallási szervezeteknél.

És természetesen a Vatikán mindig is hatalmas adatbázissal rendelkezett.”

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!