Tudomány

Francia tudósok szerint 15 éven belül itt a világvége

Az emberi civilizáció hanyatlásának jeleit már most észlelni lehet.

Úgy fogunk elbukni mint Bizánc, vagy Róma…

A NASA szimulációja is megrázó eredményt hozott: ez vár az emberiségre!

Hirdetés

Nagy a baj, meg kell kezdeni a felkészülést a teljes hanyatlásra?

Legalábbis egy új kutatás szerint, ami igen aggasztó képet fest fel.

A baj azonban nagyobb mint gondolnánk: a kutatás igazolja a NASA korábbi szimulációit az emberi civilizáció hanyatlására…

A figyelmeztetés ezúttal a francia kormány kutatóitól érkezett, akik szerint az is egy opció, hogy 13 év múlva megkezdődik az emberi civilizáció hanyatlása.

rancia kormányzati energetikai tudósok egy csoportja arra figyelmeztet – írja a Byline Times -, hogy a globális olajrendszer összeomlása olyan gyorsan bekövetkezik majd, hogy az kisiklathatja az átmenetet a megújuló energiarendszerre, amennyiben ez utóbbi nem történik meg elég gyorsan.

A Science Directen publikált tanulmányukban konkrét időpontokat is kiszámoltak, e szerint alig 13 év múlva a világ olajkitermelése az exponenciális hanyatlás útjára lép, és ez az azt követő három évtized alatt az olaj- és gázipar teljes összeomlását hozza majd magával.

Mindemellett az emberiség teljes hanyatlása is előre beteljesedhet.

Láthatjuk a jeleit főleg a nyugati civilizációban: egyre kisebb a népességnövekedés, tömegessé válnak a halálos népbetegségek, egyre nagyobb az inhumanizmus, és az emberek agymosása.

Mindeközben egyre több erőforrást használ a nyugati világ, és hatalmas sebességgel robogunk a szakadék felé.

Hirdetés

Épp mint egykor Bizánc vagy Róma, ahol szintén a birodalom virágzása után közvetlenül, nagy hirtelenséggel következett be a birodalom hanyatlása.


Ezzel kapcsolatban van egy remek videó az univerzum-25 kísérletről, ami részben az emberi túlnépesedésről és nagy birodalmak szükségszerű összeomlásáról szól:

A NASA korábban végzett több olyan jövőkutatást, melynek keretében szimulálta, mi várható az emberi civilizáció fejlődésében.

Meg akarták jósolnia “világvégét”.

Az ijesztő az, hogy a NASA több évvel ezelőtt szintén arra jutottak, mint amire most a franciák.

Hogy Róma, és más nagy birodalmak hanyatlásához hasonló pusztulás vár a világunkra.

Ez nem jelenti az emberiség teljes pusztulását, de a nyugati civilizáció mindenképpen vissza fog süllyedni egy több száz évvel ezelőtti szintre – állítják a jövőkutatók.

És ez akár még a mi életünkben bekövetkezhet…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.