Címlapsztorik

Galambos Lajos súlyos állapotban: a börtönben fog véget érni az élete?

Egyre rosszabb állapotban várja a bíróság döntését Galambos Lajos, aki minden áron el akarja kerülni a rácsokat, pedig a rabok már várják és még üzentek is neki, hogy otthon ne hagyja a trombitát, mert szeretik a jó zenét.

Mint ismert, a Budapest Környéki Törvényszék mint másodfokú bíróság december 7-én jogerősen három év hat hónap szabadságvesztésre és négy év közügyektől eltiltásra ítélte Galambos Lajost, akit több társával együtt gazdálkodó szervezet részére tevékenységet végző, önálló intézkedésre jogosult személlyel kapcsolatban elkövetett vesztegetés bűntette és más bűncselekmények elkövetésével vádoltak.

Azóta a zenészről kiderült, hogy már nem vállal fellépéseket, eközben viszont valaki az ő nevében szervez fellépéseket. Állítása szerint a tartalékait éli fel, és megválna a mocsai luxusbirtokától is 5,1 milliárd forintért.

Hirdetés

Azóta egyre rosszabb állapotban próbál küzdeni az igazáért.

Az ügyvédje megerősítette, hogy Galambos Lajos nincs jól és szemmel láthatóan folyamatosan romlik az állapota.

Galambos Lajosnak hiába állt rendelkezésre saját orvosszakértői vélemény, a törvényszék egy másik szakértőt is kirendelt, hogy megvizsgálja őt.

Erről Galambos Lajos jogi képviselője, dr. Csontos Zsolt korábban azt nyilatkozta, átnézték a benyújtott orvosi szakvéleményeket, és az alapján igazságügyi szakértőt rendeltek ki, aki már meg is kapta az ügyet és a papírokat.

Az ő eredményei alapján dönthet úgy a bíróság, hogy felfüggeszti a szabadságvesztés végrehajtását, ha nem is végleg, de bizonyos időre. Azt is hozzátette: ügyfelével egyévnyi halasztást kértek.

A nagy kérdés most az, hogy Lajcsi vajon megússza-e azt, hogy be kelljen vonulnia a kecskeméti “parkettásba”.

Egyesek azt sem tartják elképzelhetetlennek, hogyha valóban romlik az állapota, akkor a börtönben éri majd a végzete.

Mások viszont úgy vélik, hogy csak haknizik a betegségével, hogy a bíróság megsajnálja és enyhítést kapjon.

Ki mit gondol?

Hirdetés

A Promotions.hu szerint a rabok mindenesetre már üzentek a mulatós sztárnak, hogy ne féljen, és hogy otthon ne hagyja a trombitáját, mert szeretik a jó zenét.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!