CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Gyíkeberek uralják az egyházat, a pápa már rég halott, és bábokkal irányítják a világot?

Ha ennek csak a fele igaz lehet, akkor a Vatikán, és maga az egyház nem az aminek látszik.

Egy abszurd, mégis sokak állta hihető konteó megdöbbentő magyarázott ad a pápa és az egyház utóbbi években tett lépéseire!

Abban egyre többen egyetértenek ugyanis, hogy egy hatalmi gépezet, egy a társadalom finomhangolására, és a közvélemény befolyásolására képes intézmény.

Hirdetés

A hatalomtechnikai játszma mögött pedig ott a klérus, ami az egész világot irányítani akarja, ami minden tudatra hatni akar.

A reptilián alakváltók úgy jönnek a képbe, hogy a konteók szerint ők maguk teremtették meg a mai keresztéynséget, és az alapjait ennek az egésznek.

A cél hogy legyen valamiféle “eszköz” a tömegek pszichózis alatt tartására, hogy elérhető legyen az emberek tudata valamin keresztül…

A reptilián hüllők végig itt voltak a Földön, és akartak egy olyan intézményt, mellyel kontroll alatt tartható az emberiség.

A “vak hit” elvégre bármire képes, hihetetlenül el tudja sötétíteni a józan észt – főleg az ateista tudósok állítják ezt, de tény hogy alapjaiban véve egy vak hittel rendelkező mélyvallásos embernek könnyebb bármit “beadni”, elhitetni vele.

A Vaitkánban nem emberek avnnak már, legalábbis nem teljesen.

Alakváltó idegenek irányítják, hatalomtechnikai eszközként, hogy az emberiség teljes egészét sötétségbe vezessék.

Ezek a hüllőszerű lények olyanok, mint mi, mert képesek telepatikus úton elhitetni az emberi agyakkal azt, amit láttatni akarnak.

Sokak szerint a világelit kirakatába tett emberek valójában nem is emberek…

Hirdetés

Vagy ha azok voltak, akkor végeztek velük, majd földönkívüli “alteregójukkal” helyettesítették őket.

Persze az elmélet így merőben abszurdnak, és hihetetlennek hat, az utóbbi években azonban az egyház, és magának a pápának a nyilatkozatai is magyarázatot kapnának.

Ferenc pápa ugyanis egy sokak által félreérthetően vélt kijelentésében egy misén azt mondta, hogy a Jézussal való kapcsolat veszélyes és kerülendő.

Máskor a Miatyánk szövegét változtatta meg önkényesen, megint másik alkalommal arról beszélt, hogy pokol valójában nincs, és a bűnös lelken nem kárhoznak el, csak egyszerűen eltűnnek a semmiben.

Az Antikrisztusról az a mítosz kering, hogy a sátáni kígyóhoz hasonlóan egy hüllőszerű entitás.

Éppen ezért olyan népszerű reptilián, azaz gyíkember elmélet a Vatikán viselt dolgaival kapcsolatban.

De hogy valóban komoly bizonyítékok állnának a konteó mellett, azt azért nem lehet kijelenteni.

Ugyanakkor időről-időre felbukkannak furcsa felvételek, mint a fenti videó is, amin fura alakok, gyíkszerű lények tűnnek fel vagy a pápa közvetlen közelében, vagy a klérus tagjai között.

Mindezek véletlen művei lennének?

Netán része az egész egy globális “média” hisztériának?

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.