CímlapsztorikÉrdekes világ

Hemzsegnek az ufók a Föld légkörében: a Pentagon döbbenetes jelentést adott ki, már rég itt vannak…?

Valami zajlik…? A Pentagon jelentései láttán még a politikuson is kisebb pánikba estek.

Durva mennyiségű ufóészlelés az elmúlt időszakban

A 2021 júniusában nyilvánosságra hozott korábbi jelentésben szereplő 144 észlelés mellé a beszámoló szerint 247 új bejelentés érkezett, és 119 olyan esetet is jelentettek, amely korábban történt ugyan, de az előző összesítésbe nem került be.

A köznyelvben ufónak nevezett azonosítatlan tárgyakról főleg katonai pilótáktól érkeznek bejelentések, és továbbra is jellemzően korlátozott (katonai) és érzékeny légterekben bukkannak fel, rávilágítva az UAP-ok jelentette lehetséges biztonsági kockázatokra.

Hirdetés

Az észlelések számának látványos emelkedését a jelentés részben azzal magyarázza, hogy az azonosítatlan jelenségeket ma már potenciális légiközlekedési biztonsági kockázatként vagy lehetséges ellenséges tevékenységként kezelik, részben pedig azzal, hogy az UAP-észlelések bejelentése kevesebb megbélyegzéssel jár, mint korábban.

Valami készülődik a Föld ellen?

Egy másik lehetséges magyarázatot is felvetettek az ufó hívők a jelenség megszaporodásával kapcsolatban.

Szerintük nem zárható ki, hogy valami készülődik, egy globális szintű hadművelet vagy eseménysor, és ennek következtében észlelnek világszerte egyre több azonosítatlan repülő tárgyat.

A jelentésekből összesen 171 olyan akta akad, melyek magyarázat nélküliek, azaz nem lehetett konkrét választ adni arra, hogy mi lehetett valójában az észlelt objektum.

A védelmi minisztérium az ufóészlelések vizsgálatára tavaly külön hivatalt hozott létre, amely kifejezetten a beérkező UAP-jelentések elemzésére specializálódott.

Abban azonban nem mindenki ért egyet, hogy most valóban egy invázió előkészítése zajlana a Föld ellen.

A Földet és az emberiséget jöttek megmenteni?

A szkeptikusok szerint erre lennének más módszerek, ráadásul ha valóban idegenek támadnák meg a Földet, nem tartanák titokban és látható, komolyabb jelei lennének.

Egy másik elképzelés szerint azért szaporodtak meg az ufó észlelések, mert az idegen világok küldöttei már napi szinten ellenőrzik a Földön zajló folyamatokat.

Az ufó hívők szerint ugyanis az emberiség évmilliók óta “figyelve van” más fajok által, a kritikus fordulópontokon pedig mindig “besegítettek” a civilizációknak.

Hirdetés

Szerintük most is segítő szándékkal mintegy ellenőrzik a bolygónkat és ügyelnek arra, hogy a jelenkor feszült korszakában ne pusztítsuk ki saját magunkat és a bolygót.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!