CímlapsztorikMisztikum

Hold: idegen bázisok és több milliós kolóniák a szomszédságunkban? A NASA elhallgatott információi…

Tényleg idegenek vannak a Holdon?

Egy titkos NASA-hoz köthető program keretében már rég benépesítették?

A Hold eleve lakott lehetett évmilliókkal ezelőtt. Ezzel kapcsolatban már számos különféle kutatás látott napvilágot.

Hirdetés

Ez azonban még nem minden.

A NASA több titkos űrprogramot indított, ami azt próbálta feltárni, hogy mi is történt a Holdon az emberi meghódítás előtt.

És egyes konteók szerint sokkoló bizonyítékokat találtak egy ősi idegen civilizáció létére.

Az USA Nemzetbiztonsági Hivatala ( NSA ) űrhajósai már 1958-ban jártak a Holdon! Ezt az űrhajóscsoportot a szovjet kormány titkos alakulatának számító ( KBS-s )„Fekete Gárdával” egy időben állították fel.

A Holdfelszínre való érkezésük után az NSA-űrhajósokat – kiknek a szürkék biztosították az „idegenvezetést” – elvitték olyan felszín alatti létesítményekhez, ahol mind a hüllőszerű és emberi lények csontjai, mind az Orion-technológia maradványai megtalálhatóak voltak.

Az andromédaiak ezen meglátogatott területek közül elsősorban a Hold túlsó oldalának déli felén lévő Jules Verne-kráter felszín alatti komplexumát azonosították be, melynek kiterjedése megközelítően akkora, mint maga New York állam!

Az is külön érdeke,s hogy létezett egy másik misszió, melyről nem tudni, legalábbis hivatalosan.

Ezen misszió során pedig egy több ezer éves földönkívüli bárkát tártak fel.

Az Apollo 20 expedíció keretében titkos holdmisszióra került sor egy hatalmas, több millió éve lezuhant földönkívüli űrhajó feltárása céljából. Az expedíció állítólagosan sikerrel zárult, és nem csak az idegen űrhajót sikerült megtalálni, hanem valami mást is.

Hirdetés

Az idegen eredetű űrhajó felkutatása, és feltárása. Eredetileg már az Apollo-19 küldetése is ez volt, azonban a legénység 1976 tavaszán, a földi kiképzés során halálos balesetet szenvedett.

Állítólag egy földönkívüli bárkát tártak fel a titkos Holdmisszió keretében, az űrhajóban pedig egy humanoid lényt találtak, aki az indiaiakra hasonlított leginkább, egy csakrával a homlokán…

Az NSA különösen érdekelt lehetett egyes informácik szerint a Hold meghódításában.

Fegyvereket is telepítettek a Holdra:

részecske-sugárfegyvereket, nukleáris műholdbombákat, antianyag-fegyverrendszereket és plazmasugár-fegyvereket.

Ezen fegyverek Holdra való telepítésének pedig az az oka, hogy úgy gondolják, ha valamilyen Föld elleni invázió közeledne, akkor a Hold lenne itt az első védelmi vonaluk.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.