CímlapsztorikÉrdekes világ

Hüllőszerű idegenek a médiában? EZT magyarázza meg valaki – bizarr teória látott napvilágot

A furcsa elmélet szerint leginkább azonban a médiában lehet bizonyítékokat találni: a reptiliánok álcázása ugyanis néha „kihagy”, időnként a tévében, videókban szereplő figurák szeme furcsán felvillan, hüllőszerűvé válik egy-egy pillanatra, vagy a szájuk, nyelvük és a fogaik öltenek különös formát.

Az alábbi, lenti felvétel szinte futótűzként kezdett el terjedni a közösségi médiában, nem véletlenül.

Egy abszurdnak hangzó elmélet van ugyanis arról, hogy a világelit vezető pozícióit és a médiát is a társadalmunkba észrevétlenül beépülő földönkívüliek étték át.

Hirdetés

Az elmélet hívei szerint a gyíkembereket természetesen bizonyos árulkodó jelekből felismerhetik a szemfüles földönkívüli-vadászok, ha valakinek az átlagosnál alacsonyabb a vérnyomása.

Vagy éppen kifinomultabb a hallása vagy a látása, esetleg zöld szemmel áldotta meg a természet, olykor pedig megmagyarázhatatlan sebek keletkeznek a testén, máris gyanúsnak könyvelhetjük el.

A „szakértők” gyakran a YouTube-on publikálnak lelassított, kikockázott videórészleteket, melyek lerántják a leplet a köztünk élő – híres, gazdag és befolyásos – reptiliánokról.

Íme egy felvétel, mely bejárta a közösségi médiát:

A reptiliánok az elmélet szerint az emberektől eltérően nem éreznek szeretetet, megbánást.

Ugyanakkor hisznek abban, hogy joguk van más fajok felett uralkodni, és bármilyen eszközt bevethetnek céljaik elérése érdekében.

Végső céljuk, hogy a Földet óriási koncentrációs táborrá alakítsák, és sajnos ehhez egyre közelebb kerülnek: közeleg a pillanat, amikor mindenki előtt felfedik jelenlétüket, az emberiségnek ekkor befellegzett.

Egyes konteóhívők azt is tudni vélik, a gyíkemberek a Holdon rendezték be titkos bázisukat, innen szemlélik és irányítják a Föld bolygót.

Szerintük ugyanis nem véletlen, hogy ötven éve egyetlen emberi űrmisszió sem merészkedett az égitestre.

Hirdetés

A reptilián elméletben egyébként világszerte rengetegen hisznek.

Időről időre pedig sokak szerint meggyőző, vagy annak vélt felvételek kerülnek ki a Youtube-ra, amit az elmélet hívei végső bizonyítékként lobogtatnak.

Ki mit gondol?

Abszurd mese a földönkívüli világelitről szóló összeesküvés, vagy lehet mögötte valamiféle valóságmag?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.