Érdekes világ

Idegen város a Hold sötét oldalán? Ez lenne a teljes igazság a Holdon élő “földönkívüli világról”?

250 milliós lakosságú Hold-kolónia élhet az emberiség feje felett a legnagyobb titokban? Ami messze van a Földtől, arról a lakosság nem is tud…?

Egyre több különféle összeesküvés elmélet állítja, hogy idegen várost fedeztek fel a Hold sötét /Földről nézve nem látható /oldalán.

Azt tudni lehet, hogy a Hold egyik oldala mindig a Föld felé néz, köszönhetően az árapály gravitációs vonzásának bolygónkon, ez a folyamat az „árapályzárás” néven ismert.

Hirdetés

Emiatt az összeesküvés-elméletek hívei azt állítják, hogy a Hold távoli vagy sötét oldala lenne a tökéletes hely az idegenek számára.

És most a NASA műholdfelvételei megvilágították a sötét oldalt, és úgy tűnik, hogy olyan struktúrákat mutatnak, amelyek árnyékot vetnek.

„A harmadik a sötét épületek. Ezek a legszokatlanabb és leginkább biomechanikai vagy élő struktúrák, amelyeket termesztettek. Ezek lapos feketék, vagyis nincs fényvisszaverő felületük.

Hatalmasak, akár több száz kilométer hosszúak is. Gyakran vannak kis épületeik a bejáratuk közelében, sok (általában 4-8) alagútszerű tartozékkal, amelyek oda-vissza haladnak.”

-taglalják a netre kiszivárgó, részben forrás nélküli szövegekben.

„Tehát a Lunar Orbiter műhold madártávlatból látja a Hold részben megvilágított oldalát, amely a Föld számára soha nem látható.”

A konteók szerint a NASA megpróbálta elrejteni a bizonyítékokat, és „hazudik” a világ többi részének.

„Egyes felvételeken gém épületek vannak, amelyek olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az emberi épületek. Vannak mellettük a fehér kerámia épületek.

Ezeknek fekete ablakai vannak, , de az épület felülete annyira fényes, hogy úgy néz ki, mintha fény verődne vissza a felületről. Alakjuk általában kerek vagy ovális, soha nem éles szögekkel, mindig sima szélű.”

Hirdetés

-állítják.

NASA sok furcsa objektumot észlelt a Hold felszínén, de szándékosan sötétben tartotta a nyilvánosságot.

Noha az elmélet nehezen hihető, de legalábbis az emberben ott van az egészséges szkepticizmus, és a felvételek sem mind teljesen meggyőzőek, mégis sokan gondolják úgy, hogy lehet benne valami igazság.

Már csak azért is, mert például John Lear, volt katona és A CIA egykori szakértője is azt állította egy nagy port kavart interjúja során, hogy szerinte 250 milliós kolónia létezik a Holdon, egy felszín alá nyúló bázison.

Sőt, egy bizonyos Niara Isley pedig azt mondja, hogy “felvitték” a Holdra, szolgálatot teljesíteni, majd ennek végeztével kitörölték az emlékeit és “visszahelyezték” a Földre.

Vagyis vagy mindenki “össze-vissza beszél”, vagy ezeknek a dolgoknak valóban lehet egy kis igazság alapja már csak azért is, mert egybevág minden?

Mindenki döntse el maga, a fantáziájára bízzuk!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.