Misztikum

Így ébredhetsz fel az ötödik dimenzióban: a feleszmélés lépései, fázisai ahová érdemes eljutnod

A közvetlen kibocsájtók közé tartoznak a mobiltelefonok, a vezeték nélküli internet, és számos egyéb elektromos eszköz.

A közvetettek közé tartoznak a számos helyről sugárzott adások, a módosított élelmiszer, és így tovább.

Miután aktiváltuk a kapcsolatot a felsőbb énnel, észre fogjuk venni ezeket az energiákat és frekvenciákat, miközben megtapasztaljuk őket, így lehetőségünk nyílik a tisztánlátás gyakorlására.

Hirdetés

Ne nézzünk hátra. Előfordulhat, hogy elgondolkodunk egy múltbéli helyzeten, és megpróbáljuk eldönteni, vajon ötödik vagy harmadik dimenziós tapasztalat volt-e.

Érdemes tudni, hogy ez a tudásvágy dicséretes, ám kontraproduktív! Miért? Mert annak igénye, hogy az értékelés érdekében felderítsük a múltunkat valójában a harmadik dimenzió foglyává tesz minket. Miért?

Vizsgáljuk meg a célunkat. Saját magunkat vizsgáljuk, saját magunk fölött ítélkezünk? Az önreflexió természetesen a mesterré válás fontos eleme. Amikor azonban megpróbáljuk eldönteni egy adott viselkedésről, hogy az öt vagy három dimenziós volt-e, az agyunkat használjuk a szívünk helyett.

Kizárólag az értékelés érdekében meghatározni bármit egy harmadik dimenziós, az egóhoz köthető cselekvés.

Tegyünk magunknak egy szívességet, és fordítsunk figyelmet a jelenünkre. Ha így teszünk, az ötödik dimenzió a beavatkozásunk nélkül alakul.

Értsük meg, hogy az ego a barátunk, és remek munkát végez, de nincs mindig igaza! Az ego óv minket; az ego azt szeretné, ha biztonságban lennénk, ha boldogok lennénk.

Hogyan viszi mindezt végbe? A múltat felhasználva értékeli az előttünk álló, potenciális lehetőségeket.

A valóság harmadik dimenziós változatában hasznunkra vált azzal tölteni az életünket, hogy elválasztjuk a jót a rossztól, mivel az a polaritáson alapul.

Most azonban, miután már aránylag rendszeresen látogatunk el az 5D-be, a tapasztalatok osztályozása azok múltbéli hatása alapján egy olyan rendszer, amely megakadályozza azt, hogy a jelenben legyünk, és a 3D polaritás-alapú markába zár minket.

Hirdetés

Helyezkedjünk el a jelenben, és az 5D-cselekvések és –energiák segítenek ott is maradni.

A régi meggyőződések leváltásának fontossága

Ha Ön nem veszi kézbe a saját jövőjét, valaki más fogja! A jövőnket egyszer régen olyan lények rabolták el, amelyek úgy hitték, okosabbak nálunk, ahogy azt a Föld őstörténetének okulásunkat elősegítő, számos változata is bizonyítja.

Graham Hancock Entangled, valamint Timithy Wyllie Confessions of a Rebel Angel című kötetei két eltérő változatról is beszámolnak.

Mindkettő eléggé világias, és mindkettő meghaladja az erőszakosság általam elviselhető szintjét (azokat a részeket általában átugrom), de eltérő nézőpontokból ábrázolják az őstörténetünket, és arra ösztönöznek minket, hogy valamivel több empátiával tekintsünk rá.

Hosszú idő telt el azóta, és elég sokat is léptünk előre mostanáig. Néhány ilyen lény azonban ma is köztünk jár, és félelem és manipuláció révén továbbra is megkísérelnek ellenőrzésük alá vonni minket.

Ellen tudunk azonban állni nekik, ha most, egyszer és mindenkorra elhatározzuk, hogy a fény lényeinek tekintjük magunkat, és soha semmi nem korlátozhat minket többé.

Épp itt az ideje, hogy elfogadjuk a lehetőségeink teljes spektrumát; az ilyen jellegű könyvekben ábrázolt múlt tükrében pedig láthatjuk, milyen terjedelmes is ez a spektrum!

A teljes, ötödik dimenziós kifejeződésre való „feleszmélés” emellett bizonyos tekintetben egyfajta felfedezés is. „Isten vagy?” – kérdezte egy járókelő Gautama Buddhától. „Nem, csupán éber” – hangzott a kedves felelet.

Amikor ötödik dimenzióban ébredünk, Istenek vagyunk vajon?

Nem. Csak éberek.

Okkal említem ezeket a felfedezéseket, amelyek célja, hogy segítsen magunkévá tennünk a tényt, hogy amit tudunk, korántsem elegendő; ez segíthet abban, hogy az új, eltérő meggyőződések vehessék át a múltból megőrzött, nagyra becsült meggyőződéseink helyét.

Ez nem történhet meg, ha nem fogjuk fel, hogy a jelenlegi meggyőződéseink egy harmadik dimenziós valóságon alapulnak, amelynek az ötödik dimenziós valóságból tekintve szinte nincs is vonatkoztatási pontja.

Valamilyen szinten ez is olyan, mint egy idegen nyelv elsajátítása.

Előbb néhány szót ismerünk csak – és úgy hisszük, beszélni is tudunk; mindaddig, amíg rájövünk, a mondatalkotás eddigi elképzeléseit fel kell adnunk.

Ezt követően gazdagodni kezd a szókincs. Útközben élvezettel szemléljük a hasonlóságokat, amelyek esetleg ritkaságszámba is mehetnek.

Észrevehetjük, hogy az 5D bizonyos módjai a harmadik dimenziós gondolkodásban egyszerűen kifejezhetetlenek.

Minden oldalról körülvesznek minket azok, akik nem tudják, vagy nem akarják megingatni az emberiséget visszatartó hűbéres rendszert.

A rendszert titkos kormányok alkotják, amelyek céljai miatt az emberek úgy érezhetik, mintha nem volna más választásuk, mint követni a harmadik dimenziós létezés status quóját.

Meg vannak győződve arról, hogy nincs választásuk, és sajnos mindannyian félre vannak tájékoztatva.

Aki kinyitja ezt a könyvet, és alkalmazni kezdi ezt a tudást, képes mindent megváltoztatni. A forrás hatalommal ruházza fel – ha úgy tetszik, lovaggá üti – mindazokat, akik fontolóra veszik a valóság megváltoztatásának lehetőségét.

Gondoljunk bele: a lehetőségek spektrumát még mindig nem tártuk és fedeztük fel teljes kiterjedésében.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.