CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Illúzióba “altatott” társadalomban élünk: dróton rángatott bábszínház, a média, az egészségügy, politika…

A jövő, ahol már az illúziókban fognak hinni az emberek, nem pedig a valóságban…

Illuzionisták markában a társadalom

Belegondoltál már abba, hogy milyen furcsa egy világban élünk? Hogy a világ egyes nagy “építőkockái” között ott vannak azok a bizonyos láthatatlan összefüggések, mint egy hajszálvékony pókfonál.

A politika, az egészségügy, a média… az agymosás és az emberi betegségek, a halál, és az oda vezető folyamatos, egész életen át tartó rabszolgamunka mind ugyanazon érdekek mentén “mozognak”.

Hirdetés

A világunkat egy maroknyi jól szervezett “illuzionista” irányítja.

Mint egy háttérhatalmi karmester, úgy vezénylik a káosz szimfóniáját…

Számok vagyunk egy személytelen rendszerben

Az ember csak egy szám a rendszerben… lassan 9-10 milliárdan leszünk a bolygón, elvesznek az egyéniségek.

Mindenki egyéniség akar lenni az életében. A média és a világ agymosás pedig elhiteti velük, hogy azok lehetnek.

Végül egyéniségek TÖMEGE jön létre, ahol már senki sem különbözik a másiktól, de ezt senki sem veszi észre ebben a szürke, személytelen rendszerben.

Megszületünk, és a világnak már tervei vannak velünk. Véletlenül sem nekünk a világgal. A világ használja az embereket, és nem az emberek a világot.

Hitel veszünk fel, gürizünk egy gyönyörű házért, autóért, családot alapítunk, majd együtt nyögjük a hitelt, miközben a fejünk felett acsarkodó multik adósrabszolgái vagyunk.

A szabadság illúziójával van kitapétázva az emberiség cellája

Eközben mindenkivel próbálják elhitetni, hogy szabad. látszólag tényleg azok vagyunk.

De a szabadság nem több, mint egy tapéta, a cellánk falára ragasztva…

Hirdetés

Ha valaki letépkedi ezeket, az a maga valójában látja azt a rendszert, ami futószalagon “dolgozza fel” az embereket már gyerekkoruktól kezdve, az oktatásion át, ahol egyen-katonákat nevelnek belőlük, és megtanítják nekik, hogyan kell kérdés nélkül parancsot teljesíteni.

Hogyan lúgozza ki a kultúrát és a kreativitást, majd ezt az agymosást hogyan folytatja a média a tévéképernyők okádék műsorain keresztül.

Mindeközben pedig az egészségipar gyanús kis tablettákkal szedálja a teljes társadalmat, hogy még véletlenül se ébredjen öntudatára senki.

Fogyasztásra és pusztításra programozva

A média és a politika, a vezető influenszerek és a multivállalatok mind azt sulykolják a fejekbe, hogy mértéktelenül fogyasszunk, mert csak így lehetünk boldogabbak.

Csak akkor lehet neked jó, ha nagyobb és szebb autód van, mint a szomszédnak, és zöldebb a kertedben a fű, mint Magdikának a túloldalt…

Az ember alapvető zsigeri irigységére alapozó reklámok, a fogyasztással “meghipnotizáló” ajánlatok az örök elégedetlenség spiráljába taszítjáűk az egyént, kai aztán újra és újra vásárol egyet a szemáélyes megváltást hozó termékekből, miközben rohad alatta a bolygó, mely már nem bír el minekt, és az éhségünket.

A megosztott emberiség agendája

Soha ne feledjük, hogy az egész világ egyfajta álvalóság. Semmi sem az, aminek látszik.

Mint ahogyan a globális élelmiszeriparnak, úgy az egészségügynek is megvannak a maga színfalak mögötti részei… Úgy az űrkutatásnak, és a kozmoszban folyó kutatásoknak is megvan a maguk elhallgatott szeglete.

Az a bizonyos sötét “bugyor”, amiről azon kevesek sem beszélnek, akik tudnak róla…

Az elit társaságok, és az a bizonyos felső tízezer, mely a világ 96%-ának nyomorából és verejtékből folyó munkájából él.

Erről persze “nem illik” beszélni, és rendre tagadják a létezésüket is.

Helyette folyamatosan próbálják megosztani a világot és az emberiséget.

Addig is, amíg a társadalom a sajátjaival “veszekedik”, mindenki el van foglalva az általuk teremtett káosszal, nem veszik észre a valódi problémákat…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!