CímlapsztorikÉrdekes világ

„Isten akarata” , üzenik erőszak miatt teherbe esett kislányoknak abortuszellenes politikusok

Na erre már tényleg nincsenek szavak…

A ti zsebetekben is ki fog nyílni a bicska, azt garantáljuk!

Olyan mondatok hagyják el az amerikai bírók és politikusok száját hogy azért más helyeken lámpavasra tenné őket egy egészséges társadalom.

Hirdetés

Egy olyan 12 éves lánynak sem engedélyezné az abortuszt az amerikai Mississippi állam képviselőházának elnöke, aki azután esett teherbe, hogy apja vagy nagybátyja megerőszakolta.

A republikánus Philip Gunn egy újságírói kérdésre válaszolva jelentette ki ki, hogy „személyes hite szerint” a kislánynak ki kell hordania és meg kell szülnie a vérfertőző erőszakból fogant gyereket

számolt be róla az RTL híradó oldala.

Jean Schmidt ohiói képviselőnő egy abortusztörvényről szóló meghallgatáson „jó lehetőségnek” nevezte, ha egy 13 éves kislány teherbe esik, miután egy bűnöző megerőszakolta.

A republikánus politikus egy kérdésre válaszolva azt mondta, hogy „a nemi erőszak nehéz kérdés”, ami „érzelmi sérüléseket okoz a személynek”, de hozzátette, hogy „ha ebből egy baba jött létre, az egy emberi élet”.

A képviselőnő szerint az áldozat fel is nevelheti, vagy örökbe adhatja a gyereket, és bár maga a nemi erőszak sajnálatos dolog, de egy lehetőség is egy eredményes élet elindítására.

Schmidt kijelentette:

Érzelmi sérülések nem jogosítanak fel egy élet kioltására.

Az a gyerek felnőve valami nagyszerű is lehet, egy csodálatos családszerető ember, meggyógyíthatja a rákot satöbbi.

Hirdetés

Hasonló érveket hozott fel egy republikánus kormányzójelölt, akit egy rádióműsorban faggattak a kérdésről. Garrett Soldano azzal érvelt, hogy a nemi erőszakból született gyerek

„akár az Egyesült Államok következő elnöke is lehet, vagy valaki, aki megváltoztatja az emberiséget”, ezért szerinte arra kell biztatni az erőszak által teherbe esett nőket, hogy „hősiesen” szüljék meg a gyereket, hiszen az ilyen nők

„Isten akaratából” kerültek ilyen helyzetbe.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.