Misztikum

Jézus vérvonala és ma élő leszármazottai: a Meroving-ház ma is létező elitje

A titok, melyet az egyház megpróbált tűzzel-vassal kiirtani.

Aki már látta a Davinci-kód című filmet, vagy olvasta a könyvet, annak ismerős lesz a téma, noha a valóság jóval bonyolultabb, mint ahogyan ott megismerhettük.

Dan Brown könyve meg van tűzdelve fikciókkal, azonban a Vatikán meglehetősen nyugtalan volt, amikor kijött a könyv aztán a film.

Hirdetés

Nem véletlenül, ugyanis Jézus titkos vérvonalának, a Meroving-háznak és a ma élő leszármazottaknak bizony van némi alapja.

Jézus vérvonalának ténye már régóta ismert volt, ahogyan fennmaradtak olyan írások is, melyek arról számoltak be, hogy Jézus nem halt meg a kereszten, vagyis a keresztre feszítés nem pontosan úgy történt, ahogyan a Biblia írta.

A Szentírás szerint kereszthalálával megdicsőült és meghalt az emberek bűneiért.

Valójában azonban nem halt meg a kereszten, és később elmenekült a Közel-Keletről Európába.

Az egész egy félrevezetés volt, mármint az eredeti sztori, amit a niceai zsinaton szépítettek ki, és száműzték a Bibliából azokat a dolgokat, amik ellent mondtak az így kialakított Jézus képnek.

Az emberi Jézus nem lett volna olyan hatással a világra, mint a Bibliában leírt események.

Ezért elkövették a világtörténelem egyik legnagyobb csalását. Meghamisították Jézus történetét és lényének lényegét!

A titok állítólag a Vatikáni levéltárban is megtalálható, és eget rengető kérdéseket vet fel a Bibliában leírtakkal kapcsolatban.

A hagyomány szerint a rend Jézus és felesége, Mária Magdolna vérvonalát védelmező titkos társaság, amely egykor a templomos lovagrenddel karöltve biztosította, hogy Isten fiának utódai biztonságban legyenek.

Hirdetés

Keresztény hívők számára ez a történet rögtön több sebből vérzik: először is, Mária Magdolna hivatalosan nem volt Jézus felesége, pláne nem szült neki gyereket – a Sion-történet szerint viszont igen, egy Sára nevű kislányt, akinek neve héberül királylányt jelent.

Mária és Jézus kapcsolata sokkal több volt annál, mint ahogyan a  Biblia leírta. Társak voltak. A mai értelmezésben pár, férj és feleség.

Jézus nem hagyhatta, és nem is akarta, hogy meghaljon a kereszten. Egy rendkívül kockázatos, de trükkös szabadulást követően, amikor már mindenki elhitet halálát, harmadnapon “feltámadt”, megjelent a tanítványoknak, és eltűnt…

Valójában egyfajta merevgörcsöt okozó anyaggal átitatott vattát adtak neki a kereszten, és ezért tűnt halottnak.

Később elmenekült, és Máriával együtt gyermeket nemzettek. Mária ugyanis már a keresztre feszítéskor is várandós lehetett.

A Biblia szerint Epheszoszba menekült Jézus anyjával, Máriával és Arimathiai Józseffel, aki könnyen lehet, hogy rokonságban állt a megváltóval. Állítólag ő az, aki a Szent Grált is magával vitte később Britanniába.

A nem hivatalos, kitagadott apokrif iratok azt írják, hogy Jézus is velük tarthatott.

A gnosztikus iratok arról szólnak, hogy Mária Magdolna Józseffel Marseilles-be ment, és itt szülte meg gyermekét, Sárát, majd valahol a mai Aix-en-Provance környékén élte le hátralévő éveit.

A Meroving ház leszármazottai lényegében rokonságban állhatnak Krisztussal.

A Merovingok dinasztiája a különféle frank államalakulatokban uralkodott az 5.-től a 8. századig. Kortárs források gyakran „hosszú hajú királyok” névvel illetik őket; hajviseletük a germán hagyományokban a királyokat megillető szakrális jelleget, az uralkodásban őket segítő karizmát szimbolizálta.

Vagyis léteznek Jézusnak ma is élő leszármazottai. Őket pedig a Sion-rend védi.

Sokak szerint az egyház minden áron fel akarta kutatni a vérvonalat, mivel azoknak a tagjai komoly veszélyt jelentettek a hatalmára.

Képzeljük csak el, mi történne, ha valaki előállna azzal, hogy ő bizony Jézus Krisztus ma is élő leszármazottja… nem véletlen, hogy az egyház szisztematikusan tüntet el vagy hiteltelenít el minden leletet, amiből DNS-t lehetne nyerni, aminek köze lehetett Jézushoz.

Ha ugyanis a két DNS rokonságot mutatna, az nyilvánvalóvá tenné, hogy 2000 éven át hazudoztak nekünk…

Az egyház a múltban bármit megtett, még a háborúk kirobbantásától sem riadt vissza azét, hogy hadjáratoknak álcázva a leszármazottak nyomáéra akadjon.

Ezzel ugyanis végét vehették volna a titkos vérvonalnak, mely még mindig kísérti a Vatikánt.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.