CímlapsztorikÉrdekes világ

Jim Carrey: a hollywoodi elit csecsemőket eszik karácsonyra? Egy szürreális kijelentés nyomában

Egy egészen elképesztő, már-már szürreális szóbeszéd, pletyka, vagy információ – nevezzük akárhogy – jelent meg a napokban.

Az ismeretlen forrásból származó eszmefuttatás az alábbiakat írja:

A hollywoodi elit ” csecsemőt eszik karácsonyra” – mondta Jim Carrey, aki arra figyelmeztet, hogy a “sötét erők” “harcot folytatnak Amerika lelkéért”.

Hirdetés

Valamint, hogy ennek a csatának az eredményének “maradandó következményei lesznek az egész világ számára”.

“A gyerekeket hizlalják, mint libákat és pulykákat a karácsonyi asztalhoz, csakhogy az állatok nem élik át a rituális bántalmazást, a pszichológiai gyötrelmet, amelyet ezek a gyerekek kénytelenek.”

„Ezek az emberek, a világelit és a sötét közösség úgy gondolják, hogy minél többet szenvedett a gyermek, annál többet ér a vérük.”

Úgy vélik, hogy a gyermek testében ‘keletkező’ negatív érzelmek, az adrenalin és a gyűlölet különleges anyagot választ ki a vérben. Ez egy hollywoodi dolog, amelyet a régi tanított sátánizmus befolyásolt.

Hogy tényleg mondott- e ilyet Jim Carrey? Egyáltalán, mi ez az egész?

Nos, utána járunk az infóknak, NINCS a népszerű világsztárhoz köthetően semmilyen ehhez fogható kijelentés.

Jim Carrey-nek valójában csak a szájába adhatták ezeket a szavakat.

Ugyanakkor arról, amiről szó van benne, sokan úgy vélekednek hogy lehetnek igazságalapjai. Mégpedig a Adrenochrome anyaggal, és a világelit gyermekekhez fűződő “viszonyával” kapcsolatban.

Magáról az Adrenochrome nevű anyagról egyébként korábban már írtunk, rengeteg különféle szóbeszéd és városi legenda él a köztudatban vele kapcsolatban.

Hirdetés

Ez egy olyan “elixír” egyesek elmondása szerint, mely a gyerekek véréből készül és képes megfiatalítani az idősödő testet, szervezetet.

Ebben annyi igazság mindenképpen van, hogy valóban bizonyították már egérkísérletekben, hogy a fiatalabb egyedek vérét az idősebbekbe átinjekciózva az idősebb egerek kvázi “fiatalodni” kezdtek.

Az azonban egyértelműen sosem volt bizonyított, hogy létezne egy széles, elit réteg, mely gyermekek nyomorúságán “élősködne”.

Másfelől viszont ugyebár ott az Epstein ügy, ami külön megér egy misét…

Hogy ezekből mi igaz, azt nehéz megmondani.

De az tény, hogy a gyermekeket rabszolgaként tartó, velük “kereskedő” világelittel kapcsolatos pletykák nem csitulnak.

És bizony akármennyire is valószínű, hogy az egész csak egy abszurd városi legenda, ismerjük a mondást: nem zörög a haraszt…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.