Misztikum

Jön az ideiglenes világkormány, mely azonnal átvenné a végrehajtó hatalmat az országok fölött?

Egy nagyon furcsa információ – konteó -terjed a járvány kapcsán.

Aztán a Guardian által is lehozott információk is alátámasztották a bizarr politikai javaslatot.

A hazugságok és a médiazaj paravánja mögé néztünk, hogy kiderítsük az igazságot. Eléggé érdekes dolgokra akadtunk.

Hirdetés

Egyre több fórumon és internetes zugban merül fel egy igen érdekes kérdés, már-már összeesküvés, de legalábbis erős sejtetés arról, hogy a jelen folyamatok nem más felé, mint egy egységes világkormányzás felé tolják az amúgy is szakadék szélén álló társadalmakat.

Arról van ugyanis szó, hogy több politikai szereplő beszélt az elmúlt 20 évben arról, hogy a világnak egyesülnie kellene, és egy úgynevezett “Egyvilágrendet” kellene alkotnia.

Ez nem új keletű, erre számtalan valós nyilatkozat létezik, ami miatt azt gondolhatjuk – jogosan – hogy lehet abban valami, hogy egy ideiglenes világkormányt hoznának létre, ami átvenné a végrehajtó hatalmat és a rendeleti kormányzást az egyes országoktól.

A Vatikán egykori szóvivője is beszélt erről, a Titkokszigete már írt róla itt.

Ezt persze sokan inkább egyfajta jól hangzó összeesküvés elméletnek gondolják, legalábbis amit a lakosság eltüntetésére vonatkozóan sokan állítanak.

Viszont a világkormányzattal kapcsolatban mások is szólaltak már meg ráadásul a közelmúltban:

Gordon Brown, nyomokban kommunizmust tartalmazó volt brit miniszterelnök érdekes ötlettel állt elő: úgy gondolja, itt az ideje, hogy létrejöjjön egy “ideiglenes” világkormány, amely a tagállamokkal ellentétben képes lenne megállítani a koronavírust.

A hírt sokan lehozták és még a nagy, hiteles forrásnak tekinthető média portálok és magazinok, újságok is foglalkoztak vele, mint például a Guardian.

Brown szerint azonnal fel kell állítani egy vezetőkből, egészségügyi szakemberekből és nemzetközi szervezetek vezetőiből álló akciócsoportot, amely azonnal átvehetné a végrehajtó hatalmat az országok fölött.

Hirdetés

Gordon Brown szerint egy vezetőre, egy végrehajtóra is szükség lenne, aki “ha ő lenne”, akkor a G20 tagjainak körét kiszélesítené:

Bevenné azokat az országokat is, amelyek a vírus által legjobban érintettek, és azokat is, ahol potenciálisan sok fertőzött lehet a jövőben.

Brown nem felejtette ki az IMF-et sem, akiknek növelniük kellene a “pénzügyi tűzerejüket”, hogy segíteni tudjanak az alacsony és közepes bevételű országokon.

Ez egészen úgy hangzik, mint a világ teljes eladósítása, nemde…?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.