CímlapsztorikÉrdekes világ

Kész az Orbán elleni mesterterv: így csinálnának “politikai hullát” belőle az EU vezetői

Elkezdődhetett a végjáték, sarokba szorították a magyar miniszterelnököt…

Mesterterv Orbán “kiiktatására”

Egyértelműen látszik, hogy nagy a baj és hogy a magyar kormány, Orbán Viktor szövetségesei elfogytak.

vagy mert “kicsinálták” EU-s szinten és házon belül is, mint Salvinit, és Le Penn-t, vagy mert valamilyen indíttatásból kihátráltak mellőle, mint a V4-ek, különösképpen látványosan a lengyelek.

Hirdetés

Orbán Viktor “politikai hullaként” szeretnék sokan látni, köztük a holland miniszter, aki korábban azt is mondta, hogy így vagy úgy, de térdre kell kényszeríteni Magyarországot, ezekkel a szavakkal…

Az EU összefogott Orbán ellen

Az EU ugyanis megunta Orbán Viktor politikai ténykedését, és azt, hogy a vétót a saját országa érdekei szerint használja, és nem hajlandó az EU teljes egészének érdekeit nézni.

Szeirntük ugyanúgy kellene a magyaroknak is kivenniük a részüket az oroszok elleni harcból, ahogyan például Timmermans javasolja a németeknek és az EU-s állampolgároknak, hogy majd csavarják 2-3 fokkal lejjebb a hőfokot, vagy hogy mosás helyett inkább szellőztessenek.

Mert így biztosan megoldódik majd az orosz-ukrán krízis ugyebár…

Weber, Biden, Ursula-háromszög és Orbán rémálma

Orbán Viktor egyértelmű rémálma valósulna meg ezzel a szövetséggel mely állítólag már rég létezik, méghozzá ellene megkötve a titkos paktumokat.

Ha így van, akkor jön hamarosan a leszámolás.

Orbán Viktor több ízben beszélt az utóbbi időben arról, hogy nem szabad elveszíteni a szövetségeseinket.

Donald Trump bukásával, és Merkel távozásával ez megtörtént, és Joe Bidennel igazi pörölycsapás vár Magyarországra és különösen az ötödik Orbán-kormányra.

Az ugyanis szemmel látható, hogy a Joe Biden, Ursula von der Leyen, Weber és Timmermans sokszög egyértelműen arra jöhetett létre, hogy “kicsinálják” a magyar miniszterelnököt.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.