CímlapsztorikMisztikum

Magyar pápa fogja vezetni a Vatikánt a végidők alatt? Erdő Péter és népünk sorsfeladata

A magyarok,a turul népe teljesítheti be a keresztyénség és Isten végakaratát?

Szent Malakiás előre látta, Erdő Péter lehet az utolsó pápa

A végidők pápája lehet Erdő Péter, ha valóban megválasztják a Vatikán élére.

A Malakiás-lista szerint a 112. pápa után eljön a végítélet, és az égi bíró eljön ítélni az élőket és holtakat. A pápalista újra izgalomban tartja az embereket és világvége hívőket, ugyanis az aktuális pápa a 112. a sorban. Ha meghal vagy lemond, tényleg eljön a végítélet?

Hirdetés

A Fatima harmadik titok eddig nem ismert záradéka borzalmas világégésről beszél.

XVI. Benedek a 111. egyházfő volt a sorban. A jelenlegi pápa pedig a 112., vagyis az utolsó, mielőtt eljön a végítélet.

A világvége jóslatok hívői körében igen népszerűvé vált az elmúlt években egy 12. századi prófécia, amely Szent Malakiás nevéhez fűződik. Az ír érsek – akit 1190-ben kanonizáltak – különös jóslatot vetett papírra 1139-ben.

A Pápák próféciája című írásában Malakiás arról szól, hogy az utolsó ítéletig 112 pápa lesz. Márpedig a korábban lemondott XVI. Benedek a 111. pápa volt a sorban 1139 óta. A jelenlegi pedig az utolsó.
Malakiás II. Ince pápának küldte a pápák listájáról szóló, állítólag egy római látogatása idején történt látomásán alapuló írását.

Antikrisztusi vészkorszak, Róma leromboltatik

Ha Ferenc pápa az utolsó, akkor Erdő Péter lesz az, akinek a sorsfeladata lesz a sötétség korszakába vezetni a nyájat.

A pápa sírok is elfogytak, Ferenc pápának van már csak hely egyes legendák szerint, így ez si erősíti: végiítélt felé robogunk.

Az utolsó pápának a “sorsa” lesz az, hogy az ő uralma alatt hullik szét a világunk és jön el a történelmi pillanat, amikor Róma leromboltatik.

Hirdetés

Erdő Péter, mint Jézus második eljövetelének előkészítője?

Megint más vélemények szerint Erdő Péter nem hal meg, nem vész oda a Vatikánnal együtt, hanem Jézus második eljövetelének gondos előkészítője lesz.

Egyre több Biblia szakértő állítja ugyanis, hogy a Messiás második eljövetele a Földre még a mi életünkben bekövetkezhet.

Ha így lesz, Erdő Péternek és a magyarságnak, mint kvázi kiválasztott népnek nagyon fontos feladata lesz a következő időszakban.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.