CímlapsztorikÉrdekes világ

Kisbolygónak álcázott anyahajó tűnt fel az égen? Az idegenek már itt vannak?!

Egy sokkoló videó látott napvilágot. Ha valós és igaz, akkor komoly bajban van az emberiség…

Senki sem tudja pontosan, hogy valós-e a felvétel, és a megjelenése óta heves viták folynak arról, hogy pontosan mi látható rajta.

Egyvalami biztos: sok százezren nézték már meg ennek a videónak a különféle újra feltöltött változatait és az eredetit is, egységes álláspont azonban azóta sincs róla.

Hirdetés

Mit is látni rajta elsőre?

Egy óriási fénylő gömb bukkan fel, két apróbb fénypont társaságában, melyek feltehetőleg földönkívüli űrhajók.

Bizarr, de a gömbszerű anomália követi őket, méghozzá viszonylag nagy sebességgel.

Mindennek nem lenne szabad láthatóvá válnia az égen. A szürreális jelenetsor ugyanis a Kék sugár hadművelettel kapcsolatos összeesküvések szerint maga a valóság.

Ugyanis ezen teória hívei szerint a HAARP a NASA-val karöltve próbál minden nyomot eltüntetni arra vonatkozóan, hogy egy gigantikus bolygó, a Nibiru közeleg felénk. Egy hamis holografikus hálóval tusolják el a nyilvánvalót, és azt, hogy a Föld sorsa hamarosan megpecsételődik.

De miről is van szó?

2012 óta már szabad szemmel is látni lehet Marsuk csillagát. Sokan ekkorra tették eredetileg a világvégét.

Azonban valójában azért torkollott volna káoszba a világ, mert ekkor ismerte volna fel az emberiség, hogy még néhány évtizede van hátra, vagy csupán évei.

Aztán valamikor 2012 előtt működésbe lépett a HAARP és a chemtrailek segítségével, a NASA felügyelete alatt irányított holografikus égbolt.

Hirdetés

Eltakarva ezzel a közelgő végzetünket, így nyugalomban, és tudatlanságban tartva az egész világot.

Egy másik, újabb teória szerint a videón egy gigantikus, a Föld körül keringő kisbolygónak álcázott anyahajó, vagy valamiféle kozmikus bárka látható.

Egy “figyelő”, ami előőrse egy idegen civilizáció leigázó hadtestének, vagyis a földönkívüliek már rég itt vannak, és a Föld körüli űrben már titokban zajlik egyfajta háború, vagy hidegháború, és ezt próbálják nap mint nap “kitakarni” a holografikus égbolttal.

Csak remélni merjük, hogy ezen összeesküvés elméletek nem igazak, mert, ha egy kicsi is valós belőlük, akkor az emberiség komoly bajban van!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.