CímlapsztorikÉrdekes világ

Kisnyugdíjas néni “tette helyre” Rubint Rékát? “Milliárdosok vagyunk és megérdemeljük”?

“”Kedves Réka! Hálás köszönet, hogy így helyre tett minket egyszerű szellemi és fizikai dolgozókat, hogy nem volt meg bennünk az a plusz ami önben és kedves férjében megvan…”

Egy megdöbbentő és igen őszinte levél kezdett el keringeni, melyet állítólag egy kisnyugdíjas néni írt Rubint Rékának egy állítólagos korábbi kijelentésére reagálva, miszerint:

Kegyetlenül kiosztotta egy nyugdíjas néni a nagyképűsködő milliomos Rubint Rékát.

Hirdetés

“Miért kellene beállnom a futószalag mellé, hogy lássam a szegény emberek életét? Milliárdosok vagyunk és megérdemeljük….”

A fenti állításra reagálva Marosvölgyi Gyuláné nyílt levelet írt Rékának:

“Kedves Réka! Hálás köszönet, hogy így helyre tett minket egyszerű szellemi és fizikai dolgozókat, hogy nem volt meg bennünk az a plussz ami önben és kedves férjében megvan.

Nem lettünk gazdagok, de azért még emberek vagyunk a szalag mellett és a buszt vezetve is.

Milyen unalmas lenne a világ ha mindenki ugyanolyan gazdag lenne, ki termelné meg a jó léthez szükséges javakat önök számára?!

Elért amit elért élvezze az életet, hiszen ön sikeres üzletasszony, csodás édesanya bámulatos gyermekei vannak és egy mesébe illő’ férje, aki imádja.

Elégedjen meg ennyivel, de ha életének minden mozzanatát közszemlére teszi viselje el a kritikát.

Maguknál sokkal gazdagabb emberek is vannak az országba, de nem is tudunk róluk, mert nem hirdetik gazdagságukat és NAV-on kívül senkit nem is érdekel, és kérem ne várja el, hogy bárki is sajnálja.”

A dolog bár maga a néni levele meglehetősen sok “örök igazságot” tartalmaz, egy kicsit “bűzlik”.

Hirdetés

Alaposan utána járva bár Rubint Rékát valóban lehet nagyképűséggel vádolni és rendszeresen vannak a kisembert némileg sértő megjegyzései a médiában, történetesen nincsen nyoma annak, hogy a fenti kijelentés valaha is elhagyta volna a száját.

Az állítólagos nyugdíjas néni kiléte is erősen kérdéses.

Egyes vélemények szerint egyszerűen csak arról van szó, hogy egyesek szándékosan hergelni akarják a népet a család ellen, kontextusból kiragadott kijelentésekkel vagy rosszabb esetbe olyan mondatokkal, amik el sem hagyták az adott celeb, sztár száját.

Ha létezik is Marosvölgyi Gyuláné, minden bizonnyal erre a “heccvonatra” ült fel ő is gyanútlanul.

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!