CímlapsztorikMisztikum

Kitálalt az ufók és a hadsereg kapcsolatáról egy nevadai szenátor

Kitálalt az ufók és a hadsereg kapcsolatáról egy nevadai szenátor

Ledobta az igazságbombát a hadsereg által rejtegetett ufó roncsokról és egyéb bizonyítékokról.

Az 1987 és 2017 között nevadai szenátorként tevékenykedő Harry Reid egyszer elhatározta, hogy felkeresi a Lockheed Martin hadiipari beszállítót egy ufóügy kapcsán.

Hirdetés

Ugyanis szemtanúk beszámolói szerint azonosítatlan objektumok maradványait szállíthatták el az egyik becsapódási helyszínről.

A The New Yorker magazinnak adott interjújában az egykori politikus elmondta, a Lockheed vezetői közölték vele, hogy évtizedeken keresztül gyűjtögették az ismeretlen eredetű törmelékeket és roncsokat.

Reid szeretett volna többet megtudni, ám közölték vele, hogy még a védelmi minisztérium engedélyével sem mondhatnak el részleteket az esetekkel kapcsolatban, mint ahogyan a hivatalos dokumentumokat sem adhatják a kezébe.

Reidet korábban meggyanúsították azzal, hogy tévesen állította, saját szemével látta az ufóroncsokat, ezt azonban fals információnak minősítette, hiszen csupán arról beszélt, hogy az iratok létezését erősítette meg.

Tehát az nem igaz, hogy közel engedték volna őt a begyűjtött maradványokhoz.

A Pentagon korábban már elismerte, hogy a tárca berkein belül felállítottak egy külön vizsgálóbizottságot, melynek célja az azonosítatlan légi jelenségek megfigyelése, elemzése és kiértékelése, arról viszont nem esett szó, hogy valójában megtörténhetett-e a földönkívüli civilizációkkal történő kapcsolatfelvétel, vagy csupán földi eredetű objektumokat detektáltak az égbolton.

Reid hozzátette, az amerikaiak biztonsága érdekében titkolóznak a Pentagonnál és a hozzájuk köthető magánvállalatoknál, hiszen a valóság felfedésével tömeghisztéria alakulna ki, ezt pedig el szeretnék kerülni.

“Ezek az emberek egész életüket azzal töltötték, hogy a roswelli incidenshez hasonló eseteket vizsgáltak meg.

Sokan úgy haltak meg, hogy nem kaptak választ kérdéseikre, én csak azt kérdezem, mi is erre a sorsra juthatunk? Remélem, hogy nem”

Hirdetés

– elmélkedett az egykori szenátor.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.