CímlapsztorikÉrdekes világ

“Küszöbön áll egy földönkívüli invázió” – állítja egy bennfentes informátor

Az információi szerint a Föld belsejében élnek és folyamatosan szemmel tartották az emberiséget, de ez többé már nem elég számukra.

Meglehetősen bizarr “jelentés” látott napvilágot, amit érdemes a helyén kezelni, mivel sem megerősíteni, sem cáfolni nem lehet, ugyanakkor az állítólagos informátornak kellene bizonyítania az elhangzottakat.

Ennek ellenrée meg van győződve az igazáról és azt állítja, hogy a következő évek őt fogják igazolni.

Hirdetés

A világ kormányai és az USA kormánya az 1970-es évek óta tud arról, hogy nem vagyunk egyedül a kozmoszban, és a Földön is jelen vannak földönkívüli életformák.

Legalább 7 különböző földönkívüli fajt vettek nyilvántartásba, ezek egy része a Hold sötét oldalán él, más részük a Föld óceánjainak mélyén, titkos bázisokban, vagy a Föld belsejében.

Annak idején a náci Németország is több expedíciót is indított a “belső Föld” birodalmának felkutatására, állítólag ugyanis több lejárt létezik, ahol le lehet jutni ebbe a zárt világba.

A Roswellnél 1947-ben lezuhant földönkívüli túlélő vallomásából rengeteg információhoz jutottak ezzel kapcsolatban.

Az 51-es körzetben pedig úgynevezett biológiai entitásokat, EBE-lényeket vallattak és végeztek rajtuk kísérleteket.

Ennek a kutatásnak az egyik célja az volt, hogy ember/idegen hibrideket hozzanak létre, hogy fenntartsanak egy olyan civilizációt, amely egy kicsit kevésbé barátságos földönkívüliekből áll, akik itt tartózkodtak a Földön, kiaknázva annak erőforrásait (beleértve az emberi fajt is).

Egy másik cibvilizáció megalkotásának folyamata zajlik.

A Földfelszín alatt élő kolónia ugyanis a Földet meg akarja kaparintani magának, és a következő években lépni fognak, mivel látják, hogy az emberi faj tönkre fogja tenni a planétát.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.