Érdekes világ

Kvantumfizika: nincs halál, az életünk és minden más csak illúzió

Az emberi lélek és a tudat örökkön örökké létezik és a “halál” során újraegyesül az univerzummal

– megdöbbentő teóriával és bizonyítékokkal álltak elő a tudósok.

A halál utáni létezés kérdése már nagyon régóta foglalkoztatja az emberiséget.

Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy van valami odaát, és a halál nem jelenti az életünk végét.

Legalábbis a létezésünk végét.

Tudósok egy csoportja megdöbbentő bizonyítékokkal állt elő, szerintük a kvantumfizika egy az egyben bizonyítja, hogy ahogyan az életünk, úgy a halálunk is egy puszta illúzió.

A tudatunk “terméke”.

A kettős rés kísérlet, ami világhírű mert a mai napig nincs rá ésszerű magyarázat, felveti, hogy a valóságunka szerint alakul hogy azt “megfigyeljük”-e vagy sem.

Ez egyúttal azt is magával vonja, hogy a tudatunk puszta gondolataink kihatnak a fizikai valóságra.

A kettős rés kísérlet röviden:

A kísérletben részecskéket figyeltek meg, melyek hol részecskeként, hol pedig hullámként viselkedtek, attól függően, hogy meg voltak-e figyelve, vagy sem.

Ez pedig olyan kvantumösszefüggéseket mutat, ami azt sejteti: a világunk azserint működik, hogy figyelünk-e rá, vagy sem.

Hirdetés

A biocentrizmus is egyfajta közvetett bizonyíték, mely szerint így a tér és az idő az emberi elme számára nem egyebek, mint eszköz, a „20 wattos akkumulátor” pedig ezeket úgy rendezi, hogy az érkező információk elérhetők legyenek.

Az elmének szüksége van térre és időre, de a „20 wattos akkumulátor” működése ezektől független.

Sokak szerint a test elpusztulásakor az agyban az elmúlt években felfedezett úgynevezett mikrotubulusok játszanak fontos szerepet.

Ezek egyfajta szelepként “kiengedik az éterbe” energia formájában az addig ott kvantumfolyadékként tárolt emberi lelket, tudatot.

Azt, ami minket azzá tesz, amik vagyunk.

A lélek ezután vagy egy ismeretlen dimenzióba távozik, feltehetően egy magasabba, mondjuk a legmagasabb 11. dimenzióba, vagy a kozmosszal egyesül.

A kettő nem zárja ki egymást.

A tudósok szerint könnyen lehet, hogy az univerzum egy az egyen tartalmazza a halottak lelkét, akik a leélt földi életek után visszatérnek ebbe a forrásba.

Még rengeteg tudományos kutatásra lesz szükség, hogy megerősítsék, hogy valóban így van-e, de ez újraírhat mindent, amit eddig az elmúlásról gondoltunk vagy tudtunk.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Ha tetszett, kövesd partnerünk tartalmait is!

Iratkozz fel a csatornára.

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.