EgészségünkTudomány

Lassan tényleg minden hús és élelmiszer mérgezett? Nincs tiszta étel a Földön? Döbbenetes állítások

Több olyan kutatás és tanulmány is napvilágot látott, mely borzalmas állapotokról árulkodik. Az élelmiszeripar már nem termel tiszta ételt?

Nemrégiben egy amerikai nagy volumenű tanulmány olyan sokkoló eredményre jutott, ami hatalmas port kavart még a nemzetközi médiában is, ugyanis feltehetően itt sincs másképpen a helyzet a világ más pontjain.

Részletesebben írtunk arról, hogy a vadvízi halak húsa már szinte mérgező, mert tele van nem lebomló mesterséges anyagokkal.

Hirdetés

Egyetlen ilyen hal elfogyasztása annak felel meg, mintha valaki egy hónapon át szennyvizet inna!

Azóta is az utóbbi években sora jelennek meg vészjósló tanulmányok és eredmények arról, mennyire szétmérgezett az egész Föld és az élelmiszereink már kivétel nélkül hemzsegnek a mikroműanyagoktól.

Ezek a mikroműanyagok, különféle faltátok, egyéb E betűs vegyszerek ugyanis az élelmiszergyártás során szinte elkerülhetetlenek.

Egy mondat erejéig még a tengeri ételekre visszatérve: a mikroműanyag ezekben gyűlik fel a legnagyobb mértékben, ha valaki tartósan és sokat fogyasztja őket, akkor pedig ezek a mikroműanyagok felgyűlhetnek a belekben, gyulladásokat okozva, ami nem zárja ki a rák kockázatát, sőt.

Mennyiség teszi a mérget – bár vannak olyan mérgek, amelyekből a kevés is halálos lehet vagy súlyos problémákat okozhat.

Az élelmiszeripari termékek ma már megkerülhetetlenek, hacsak valaki nem saját maga számára termel meg mindent, gyümölcsöt, zöldséget, húst..

Manapság a húsok is tele vannak antibiotikum származékokkal, ezek egy részét valóban sikerült is tudományosan kimutatni.

A tudósok szerint nem tudni, hogy ezek okoznak-e hosszabb távon egészség károsodást, de már évek óta folynak ezzel kapcsolatban vizsgálatok.

Ahogyan a szintén antibiotikum és gyógyszer származékokat nyomokban tartalmazó bolti ipari tejekről is sok rosszat lehet hallani.

Hirdetés

Sőt, léteznek olyan szélsőségesebb vélemények is ezzel kapcsolatban, hogy a globális élelmiszerellátást arra tervezték, hogy kioltsa az életet és ne táplálja azt.

Miért tennék? – kérdezhetik sokan.

Az élet-pusztító toxinok csak úgy hemzsegnek az ételeinkben, és bár nem mindenki gondolja azt, hogy szándékosan mérgeznék világszerte az embereket, az azonban egy nagyon is reális lehetőség, hogy a „pénzért mindent”.

Azaz az élelmiszergyártók jó része bár tud a problémáról, és egyre világosabb, hogy a népbetegséggé váló rák és szív és érrendszeri betegségek, allergia, auto immun betegségek jelentős része összefüggésben állhat az élelmiszeripar egyre szennyezőbbé, toxikusabbá válásával, mégis mindenki hallgat.

Sem jogi sem politikai akarat nincs arra, hogy sokkal szigorúbb szabályozásokkal kényszerítsék rá a nagy gyártókat arra, hogy kevesebb kétes eredetű szert használjanak, az eliparosított élelem-termelésben.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kövesd partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.