CímlapsztorikÉrdekes világ

Ufók hemzsegtek hadihajók körül úgy, ahogy más földi jármű nem képes – kitálalt egy tengerész

Állítása szerint az emberiség hidegháborúban állhat egy földönkívüli civilizációval.

Kitálalt a haditengerészet embere

Egy tengerész azt állítja, hogy az Egyesült Államok haditengerészetének egyik hadihajóján tartózkodott, amelyet UFO-nak látszó tárgyak raja vett körül, és úgy mozogtak, ahogyan arra emberi gépezet nem képes.

A szemtanú, aki névtelenül beszélt Jeremy Corbell és George Knapp ufókutatóval a Weaponized című új podcastjukban, azt mondta, hogy a USS Paul Hamilton fedélzetén tartózkodott.

Hirdetés

A szemtanú azt mondta Corbellnek, hogy az objektumok furcsa módon érkeztek és távoztak ahhoz képest, mintha drónt használtak volna, hogy megnézzenek valamit, így ez elég jelentős dolog volt számukra, amit jelentettek.

A Pentagon ufóü aktái nagyo is valósak?

Ez akkor történt, amikor a Pentagon nemrég nyíltan beszélni kezdett ezekről a titokzatos tárgyakról, de kerülte, hogy UFO-nak nevezze őket.

Ehelyett UAP-knak (azonosítatlan légi jelenségeknek), vagy ezeknél a drónszerű objektumoknál azonosítatlan légirendszereknek (UAS) nevezik őket.

Corbell azt is elmondta, hogy a tengerész azt mondta neki, hogy “ezek az UFO-k nem azonosítottak, de UAS-nak hívják őket, vagyis pilóta nélküli légirendszereknek, mert egyszerűen nem voltak elég nagyok egy emberi lény számára.”

A meg nem nevezett tengerész azt is elmondta, hogy a legközelebbi szárazföld túl messze van az ismert négyrotoros drónok hatótávolságán kívül.

Nem földi eredetűek, legalábbis jelenleg nem ismert technológia hajtja őket?

A Pentagon jelentései hangsúlyozták, hogy az objektumokat nagyobb valószínűséggel egy ellenséges kormány katonasága üzemelteti, nem pedig olyan lények, amelyek nem a mi bolygónkról származnak.

Knapp azonban úgy véli, hogy a járművek olyan módon mozogtak, amely bizonyítja, hogy képesek “manipulálni a téridőt és létrehozni saját gravitációjukat”.

Tavaly júniusban az Egyesült Államok kormánya új hivatalt hozott létre, amely a világ minden tájáról érkező UFO-jelentéseket vizsgálja.

Hirdetés

Az intézkedés célja annak megállapítása, hogy van-e potenciális biztonsági fenyegetés az égboltbon.

A szakértők ezután azon dolgoznak majd, hogy megállapítsák, hogy idegen földi erőktől származnak-e, vagy egy messzi-messzi galaxisból.

Kirsten Gillibrand szenátor azt mondta: “Nemzetbiztonsági erőfeszítéseink a légi fölényre támaszkodnak, és ezek a jelenségek kihívást jelentenek dominanciánk számára.”

Hidegháborúban állunk valami ismeretlennel szemben?

“Az Egyesült Államoknak összehangolt erőfeszítésre van szüksége ahhoz, hogy átvegye az irányítást és megértse, hogy ezek a légi jelenségek egy külföldi kormányhoz tartoznak-e, vagy valami egészen másról van szó.”

Az új Unidentified Aerial Phenomena program azután indult útjára, hogy a Pentagon számos nagy horderejű videót tett közzé, köztük több olyat, amelyeken az amerikai katonaság ismeretlen célpontokat üldöz, amelyek lehetetlen manővereket hajtanak végre elképesztő sebességgel.

A lépés sok ufológust felzaklatott, akik úgy gondolják, hogy a lehetséges látogatókról szóló igazságot évtizedek óta titkolják a világ elől.

Ron James, a Mutual UFO Network szóvivője azt mondta: “Nem látjuk, hogy ez azt jelenti, hogy új erőforrásokat szentelnek majd az ügynek.”

“Úgy gondoljuk, hogy mindig is jelentős erőforrásokat fordítottak erre az ügyre valamilyen szinten a kormányzat és az ipar mélyén belül.”

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.