CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Létezhet a belső Föld birodalma: magasrangú tisztek és tudósok bizonyítékai szerint

“Az északi és déli póluson keresztül lehet belépni a Föld belsejébe, és hogy titkos civilizációk virágoznak benne…”

Egyre biztosabb, hogy nem csak legendákról van szó?

Agartha, a Belső Föld birodalma egy alternatív civilizáció által volt működtetve évezredeken át, és még ma is aktív – állítják bennfentes információk.

Hirdetés

Régóta sejteni lehet, hogy van a legenda, mítosz mögött valami, mivel valamennyi ősi kultúra számolt be úgynevezett “vakondemberekről”, és olyan civilizációkról, melyek egy Földet ért kataklizmát követően levonultak a felszín alá, elzárva magukat a felszínen maradtaktól.

A történelem során számos expedíció is történt, mint ahogy Richard Byrd amerikai admirális és más rettenthetetlen felfedezők az Északi- és Déli-sarkra utaztak, ahol rendkívüli tájakat, szinte szubtrópusi hőmérsékletű sarki oázisokat, meleg folyókat, hatalmas erdőket és sok más természeti jelenséget találtak.

Mindannyian az Üreges Földről beszéltek, beleértve a Highjump hadműveletet, ami egy tudományos expedíciónak indult volna az Antarktiszra.

De mi volt a titkos akció valódi indítéka? valószínűleg Agartha feltárása.

Nagy csillagászok és matematikusok is támogatták az üreges Föld elméletét, mint például Euler vagy Edmund Halley, és számos író és kutató beszélt erről a földalatti világról.

Hasonlóképpen az ufológusok, mint Ray Palmer és mások is úgy vélték, hogy a Föld üreges, és hogy az UFO-k egy magasabb rendű lényekből álló civilizációból érkeznek és térnek vissza, amely a Föld feltáratlan belsejében rejtőzik.

Vagyis Agartha valójában egy olyan hibrid civilizáció vált az évezredek során, mely az ember és a csillagközi lények keverékéből áll.

A legendák szerint Agharta kontinensekkel és óceánokkal rendelkezik, úgy, mint a KÜLSŐ, vagyis felszíni világ, bár ott a szárazföld aránya nagyobb, mint az óceánoké, kb. az arány 3/4 – 1/4.

A Belső Birodalom közepén ragyog a Központi Nap, Vulkánusz, az élő Mindenható, mely állandó fénnyel, meleggel, valamint bölcsességgel és mindent átölelő szeretettel látja el a Belső Birodalmat és a külső világot is.

Hirdetés

Ő a Földszellem, Gaia, a benn élő Krisztus, a Logosz, maga a mindenütt jelenvaló Isten emanációja.

Agharta földje mindenütt ragyogó és pompás kristályokból áll, ebből vannak ott a házak, templomok és más helyek is.

Ehhez társul egy érintetlenül fejlődő őstermészet, paradicsomi növény- és állatvilággal.

A bukás után az emberiség bűnös része innen lett kitaszítva a külső világba.

Az itt lakók a Fény ösvényét járják, és a Föld felszínén raboskodókért tevékenykednek.

Akit a külső világtól megszabadítanak, itt kapja meg az előkészületeket a teljes megszabaduláshoz.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.