Misztikum

Nagy Felfedés: hamarosan jön a földönkívüliek bejelentése és az első találkozás a SETI vezetője szerint

Erre az esetre készülve már praktikus tanácsokat is összeállítottak a szakemberek.

Az emberiség egy komoly vízválasztóhoz érkezett ami után már tényleg semmi sem lesz ugyanaz.

A SETI vezetője jelentette be

Nem akármilyen bejelentésről van szó.

Hirdetés

Elmondta ugyanis, hogy biztos benne, hogy még a mi életünkben valami olyasmit fogunk átélni, olyannak leszünk a tanúi, ami mindent meg fog változtatni.

A Földön kívüli intelligenciát kutató SETI Intézet vezető csillagásza, Seth Shostak olyan biztos benne, hogy 25 éven belül hallani fogunk az idegen intelligenciákról, hogy pár éve több száz emberrel kötött fogadást erre egy szakmai találkozón.

Más kutatók nem ennyire optimisták,

DE A TÖBBSÉG HISZ ABBAN, HOGY NEM VAGYUNK EGYEDÜL AZ UNIVERZUMBAN.

Ha pedig nem vagyunk egyedül, akkor logikus, hogy számítani kell egy előbb-utóbb bekövetkező, valamilyen formájú kapcsolatfelvételre.

Fejlettebbek lesznek nálunk, azt is elmondták, miért

Ha más civilizációkra is a miénkhez hasonló technikai fejlődési ütem jellemző, akkor néhány évszázaddal az űrhajózás megkezdése után már lényegesen messzebbre juthattak nálunk.

Tehát annak az esélye, hogy a fejlettség közel azonos fázisában találkozzunk velük, igen csekély.

Éppen emiatt az idegen ek feltehető szándéka alpajaiban fogja meghatározni azt, hogy mi lesz ezek után az emberiség sorsa.

Ha ugyanis nem békével érkeznek, akkor lényegében semmilyen esélyünk sem lesz.

Hirdetés

Már készülnek a tudósok az első kapcsolatfelvételre

Már az idegenek ÉRKEZÉSÉT várják a tudósok?

Sokat elárul arról, hogy mennyire nagy is az esélye annak, hogy hamarosan létrejöjjön az első találkozó, hogy a tudósok elkezdtek ténylegesen kidolgozni erre protokollokat.

Mások ennél is tovább mennek: szerintük már tudnak az idegenek létezéséről, mi több, ÉRKEZÉSÉRŐL, de egy lassabb, a civilizáció számára emészthetőbb formában kezdik el lassan csepegtetni az információkat.

A tudósok szerint nagyon nehéz lesz megtalálni a közös nyelvet, de feltehetően a matematika lehet az, ahol mégis meglehet az egyetemes, közös nevező.

25 éven belül itt vannak a földönkívüliek?

A tudósok gyakorlati tanácsokat is megfogalmaztak cikkükben az emberiség számára. Egyik ilyen ajánlás, hogy a földönkívülieknek szánt üzeneteket óvatosan kell megfogalmazni.

Egy félreértelmezett üzenet vagy kapcsolatfelvétel bolygóközi háborúhoz is vezethet egy nálunk sokkal fejlettebb fajjal.

Éppen ezért nagyon körültekintően kell eljárni és már most fel kell készülni mindenre, még akkor is, ha az első kapcsolatfelvétel “csak” 25 éven belül, vagy még később érkezik el.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.