CímlapsztorikÉrdekes világ

Magyarország teljes eladósítása zajlik: Hatalmas adósságot vett fel a magyar állam

Egyesek szerint az egész mögött egy Szijjártó Péter és a Rothshcild bankárdinasztia közötti találkozó áll, mások szerint globális adósságcsapádba akarják dönteni a magyarokat.

Nagy a baj, eladósítottak minket

A 10 éves dollárkötvényből végül 2,25 milliárd dollárnyi ajánlatot, a 30 évesből pedig 2 milliárd dollárnyit fogadott el a keddi nemzetközi kötvénykibocsátás keretében az Államadósság Kezelő Központ.

Ez tulajdonképpen azt jelenti magyarul, hogy összességében a magyar állam minden idők legnagyobb egynapi új adósság kibocsátása, ami a mai árfolyamon 1258 milliárd(!) forint.

Hirdetés

Egyes szakértők szerint hosszú távon Magyarország túlélését és fejlődését biztosítja ez az adósság, mivel a jelentős összegből nemcsak tartalék képezhető az uniós helyreállítási források elmaradása esetén, hanem például előfinanszírozásra is felhasználható, infrastruktúra fejlesztésre, nyugdíjakra, oktatási célokra is fordítható.

Rothshcild találkozó, Magyarország eladása?

Korábban lehetett hallani egy találkozóról, amiben Szijjártó Péter képviselte a magyar államot.

Kitaláljátok, hogy kik vettek részt a találkozón?

Hát persze, hogy Szijjártó Péter természetesen, és a Rothshcild bankárdinasztia képviselői.

A Rothschildokról ma számtalan különféle legenda kering, de tény az, hogy a vagyonukat igencsak mocskos módon szerezték, gyakorlatilag vér és szenvedés tapad hozzájuk.

Háborúkkal, világcsalásokkal és országok bedöntésével “foglalkoztak” elődeik, ezen nyerészkedtek.

Szijjártó a találkozóról megosztott egy bejegyzést is a közösségi oldalán, ahol a kommentő egy része szétszedte emiatt és hazaárulóknak nevezték, valamit megvádolták azzal, hogy eladja a magyar hazát.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.