CímlapsztorikÉrdekes világ

Már Elkezdődött a Népességcsökkentés – Bizonyíték mindent? – videó

Ha ezek sorra megvalósulnak, vége a civilizációnak?

Víz és élelmiszer, valamint népesség szabályozás jöhet?

Még belegondolni is borzasztó, de egyesek ezt állítják és számos konteó született már a témában, és nehéz megmondani, hogy mennyi valóságalapjuk van.

Hirdetés

Felkavaró felvételek következnek a lenti videóban, amik segíthetnek megérteni az egészet.

Bill Gates egy interjú során kijelentette, hogy a vakcinázás és a globális oltás programok (Főleg Afrikában és Indiában) nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy esélyt kapjanak ezek a társadalmak, és csökkenjen a népesség.

Ezt a konteók azonnal fel is kapták, és azonnal úgy kezdte értelmezni mindenki, hogy Gates ki akarja irtani az emberiség nagy részét, vagy legalábbis valamifajta népesség csökkentést, vagy kontrollt akar megvalósítani.

Ezt még korábban, 2018 környékén nyilatkozta, de a már halott David Rockefeller is elmondta nagy nyilvánosság előtt, hogy a népesség növekedésnek negatív hatásai vannak.

David Rockefeller már akkor utasította az ENSZ-t, hogy létfontosságú feladata, hogy segítsen a világnak találni egy kielégítő módszert a világ népességének stabilizálására.

John Holdren, Barack Obama egykori tanácsadója is beszélt már arról, hogy léteznek már időjárás módosítási technológiák, amiket sikerrel alkalmaztak.

Íme a videó:

Vagyis számtalan területen van olyan eszköz a kezükben a “hatalmaknak”, amikkel valójában kivitelezni tudnák a népesség stabilizálását.

És akkor még nem beszéltünk a különféle genetikailag módosított élelmiszerekről, melyeknek hosszú távú hatásaival a mai napig nincs tisztában senki, mert sokak szerint kutatásokat, és eredményeket hallgatnak el vagy hamisítanak meg.

Hirdetés

Az ételeinkben, a levegőnkben, de önmagában már az időjárásban ott lehetnek azok az aljas törekvések, melyek a Föld lakosságának lassú csökkentését célozzák

– állítják ezek az összeesküvés elméletek.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.