CímlapsztorikTudomány

Mégis biológiai fegyver volt? A teljes igazság a koronavírus laborszökevény eredetéről

Elgondolkodtató, főleg az, hogy a WHO sem vetette el soha teljes mértékben a laborszökevény elméletet. Csak nem kapott elég hangsúlyt, sokak szerint azért, mert a WHO vezérigazgatója, Tedrosz feltűnően jó kapcsolatokat ápol Kínával és annak elnökével.

Emlékezzünk vissza, még akkor sem javasolta hogy korlátozzák a Kínába való beutazást az emberek számára, amikor már egyértelműen nagy volt a baj, sokak szerint emiatt majd a WHO-nak is felelnie kell, mert ezzel elősegítették a világjárvány eszkalálódását.

Hirdetés

Tedros Adhanom még a jelentés publikálása után is úgy fogalmazott, hogy

Egyetlen hipotézist sem vetettek el végleg.

Mint emlékezetes, február elején-közepén Adhanom még saját munkatársaival is nyilatkozatháborúzott a koronavírus lehetséges eredetéről.

A laborszökevény eredetre sok minden utalhat, erős közvetett tényezők: az időzítés, a helyszín és Kína titkolózása.

Ez a három együtt pedig egyre biztosabbá teszi sokak szemében azt, hogy Vuhan valamiféle kísérleti telep volt, ahol vagy egy baleset miatt, vagy egyéb okokból valahogyan a szabadba juthatott a vírus.

Rengeteg virológus vizsgálta már a járvány kezdeti szakaszát, és egy egyértelmű megállapítás bizony a laborszökevény eredetet támasztja alá:

Az emberről emberre terjedés képessége már az első megbetegedésekkor jelen volt, ez pedig CSAKIS KÍSÉRLETI ÚTON alakulhatott ki!

Ennek ugyanis hosszú idő kellene, így lettek volna elszigetelt megbetegedések és a járvány nem tudott volna így berobbanni.

Tényleg biológiai fegyver lenne?

Hirdetés


Még a kezdtek kezdetén, 2020 márciusában robbant egy hatalmasat egy elmélet, mely azt állította, hogy a koronavírus valamilyen biológiai fegyver lehet.

A változatok eltértek, egyik elmélet szerint az USA szabadította Kínára, és végül visszájára sült el, másik elmélet szerint maga Kína dobta le saját magára ezzel az atomot de csak látszólag, hiszen azóta az egyetlen ország szinte, mely kilábalt belőle és gazdasági szinten is pörög.

Azonban a WHO állásfoglalásával kapcsolatban itt van némi félreértés, kavarodás.

A laborszökevény vírus hipotézise nem állítja, hogy Kína tudatosan és szándékosan szabadított volna a világra egy halálos mutánst.

Még a témában legmagabiztosabban fogalmazó Robert Redfield is hangsúlyozza, hogy feltehetően egyfajta baleset történhetett.

Elmondta azt is, hogy a légzőszervi vírusokkal foglalkozó laborok esetében többször volt már máskor is, hogy egyes kutatók véletlen megfertőződtek.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.