CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Megkondultak a vészharangok – az elit már tudja, mikor “hullik szét a világunk”?

“Azt beszélik, hogy az elit egy jelentős része tud róla, mert 2019 végén rengeteg nagy vezérigazgató vált meg a pozíciójától és a részvényeitől. Rájöttek, hogyha beüt a világvége, akkor a pénz nem ehető…”

Hamarosan egy olyan kataklizma fog bekövetkezni, mely a Nap felől érkezik, és tulajdonképpen maga a központi csillagunk lesz az okozója?

A világelit állítólag már régebb óta tud róla, és már most is súlyos hatások érik a bolygót, melyet a légkör “telepermetezésével”, chemtrailezésével tompítanak.

Hirdetés

Egyes konteók szerint ugyanis a chemtrailezés – már ha valóban létezik – nem is az emberiség ellen van, és csak részben időjárás manipuláló fegyver.

Valójában a Napunkból áradó egyre erősebb gyilkos sugarakat fogják fel vele…

Emlékszünk még a Sunshine, azaz Napfény című filmre? Vagy a Nicholas Cage főszereplésével készült Képletre?

Ott is a Nap okozta a világvégét a Földön, állítólag a film maga is egy “sorok között olvasható igazság” arról, hogy mi vár az emberiségre.

Nem konkrétan napkitörés, hanem egy óriási erejű napvillanás, mely a múltban egyesek szerint már több ízbe eltörölhette a Földön az életet, és így a minket megelőző civilizációkat is.

A napvillanás eseménye a teljes emberi civilizációt múlt időbe teheti, ha bekövetkezik.

Egyre több jel utal rá, hogy a Pentagon és a legfelsőbb világelit tud róla, legalábbis a konteó állítása szerint. Valamikor 2020 és 2023 között fog bekövetkezni, esetleg később.

A NASA régóta figyeli a napot, és már a kétezres évek eleje óta tudták, hogy a napvillanás elkerülhetetlen, és még a mi életünkben be fog következni a kataklizma.

A törétnelem ma már tud egy nagy napkitörésről, ami Krisztus előtt 11 000 évvel lényegében véget vetett a Fiatalabb Dryas-szakasznak. Szóval valójában két katasztrófa történt.

Hirdetés

Volt egy 13 000 évvel ezelőtt, ami a Nagy Jégkorszakot eredményezte, és aztán volt egy 2000 évvel később.

Történt valami, ami azon nyomban véget vetett a jégkorszaknak és hatalmas méretű áradásokat okozott. Robert Schoch, a Boston Egyetem geológusa legutóbb megjelent könyvében azt írta, hogy egy hatalmas napvillanás történt, és hogy ennek bizonyítékai mindenfelé megtalálhatók a bolygón.

A Hendaye cikluskereszten megtalálható a dühös Nap, ami a napvillanás szimbóluma, és aztán ott van a talapzat másik oldalán egy nyolcágú csillag.

Olyan, mintha az univerzum Központi Napja lenne, amely minden csillagot irányít.

És amikor ez csuklik egyet, minden más is tüsszent egyet. Ez nagyon világos.

Ezzel tisztában voltak a régészek és a NASA-val közösen egy titkos projekt keretében vizsgálódtak utána.

Miután rájöttek, mi fog történni, gőzerővel elkezdték felkészíteni az emberiség “krémjét” a felső tízezret a túlélésre.

Létrejött az úgynevezett beavatottak csoportja, és a 300-ak tanács,a mely a világot irányítja és irányítani fogja a globális kataklizma után is, egy új túlélő világot előkészítve.

Nem véletlen, hogy hatalmas tempóban készülnek a különféle, mélyen a földkéregbe nyúló óvóhelyek, kisebb városok.

Egyedül csak ott lehetnek biztonságban, ugyanis a gyilkos UV sugarak több km mélyen is lejuthatnak a földkéregbe.

Ha valóban igaz, hogy ez megfog történni, akkor már nincs sok időnk.

Biztosak lehetünk benne, hogy az utolsó napokig nem fogják ezt elmondani, csak ha már nyilvánvalóvá válnak a jelek, hogy valami katasztrófa közeleg…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.