Címlapsztorik

Megölte kisfiát, majd lefényképezte az élettelen kicsit Katalin: borzalmas részletek derültek ki

A testet egy szupermarket kassza szalagjára tette, mert nem akart az apával osztozni rajta… A rendőrség nagy erőkkel nyomoz.

Úgy tudni, hogy újabb döbbenetes részletek derültek ki a pénteki gyilkosság ügyében.

Pénteken az olasz sajtóban jelent meg először a hír, miszerint egy magyar nő megölte a gyermekét Olaszországban. Az ügy hátterében gyermekelhelyezési vita áll.

Hirdetés

B Katalin, miután egy késsel megölte kétéves kisfiát, Lászlónak küldte el a halott kicsi véres fényképét. László a fotók láttán ennyit bírt válaszolni: „egyetlen tanácsot adhatok, ne várd meg a rendőrséget”

A hosszú évek alatt sok mindent láttam már, de ez a fénykép, amely üzenet formájában érkezett bevallom: sokkolt.

Én küldtem tovább az apukának, aki nem akart hinni először a szemének, de aztán miután a nő nagyobb fia felhívta és elmondta, hogy mit tett az anyja, szerencsétlen kénytelen volt elhinni.

Ennek a tragédiának hosszú és fájdalmas előzményei vannak.

Az apuka hiába kért a gyámügytől segítséget semmi nem történt.

Aztán a rendőrség is csak egy feljegyzést készített, amikor bejelentette, hogy hiába van bírói végzése arról, hogy vele kell a gyereknek élnie az anya azonban eltűnt a picivel együtt.

Akkor kellett volna kiadni nemzetközi körözést

Ideáig az édesanyjával volt, de ezt most a bíróság megváltoztatta és kötelezte Katalint, hogy adja át az apukának a kisfiút. Norbert a megbeszélt időpontban el is ment a kicsiért, de a lakásban már csak volt párja és gyerek hűlt helyét találta.

Hiába magyaráztam Katalinnak, hogy a bírói döntés ellen nem tehet semmit, egyszerűen nem értette meg.

Hirdetés

Miután kiderült, hogy Olaszországban vannak, az apa még beszélt vele, akkor azt mondta: ha Norbert küld neki 45 ezer forintot hazajön,

De ez csak beetetés, időhúzás volt. Aztán péntek délután megkaptam a képes üzenetet azzal a szöveggel: “Senkié se lett”- idézte a SMS tartalmát Kalmár László.

Forrás: Blikk

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.