CímlapsztorikMisztikum

Megszökött üvegbörtönéből a Démonok között elátkozott Annabelle babája?

Annabelle, a Démonok között film-franchise által világhírűvé vált vált, állítólag a valóságban is elelátkozott baba “megszökött” börtönéből.

A Conjuring franchise-t Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson és Vera Farmiga játszanak) paranormális nyomozók valós életbeli eseményei inspirálják…

Bár az igazi Annabelle baba nagyon különbözik a film hasonmásaitól.

Hirdetés

Amint azt a Démonok között sorozat és annak Annabelle mellékterméke krónikusnak tartja, a birtokolt baba 1970-ben a Warrens tulajdonába került.

A házban egy speciális üvegdobozba börtönözték be, amely később a Warrens okkult múzeummá vált Monroe-ban, Connecticutban.

A babával kapcsolatban az utóbbi években nagyon ijesztő legendák és tények láttak napvilágot, melyek egy részét annak idején a Warren házaspár is megerősítette.

A baba körül az előző tulajdonosok mindig nyugtalanságot éreztek, és úgy gondolták, hogy a babát valóban egy gonosz szellem lakja.

A szóbeszédek szerint a baba tartózkodási helyén egy időben a környéken rengeteg volt a különféle bizarr haláleset.

A babának olyan erős “földöntúli” kisugárzása van, hogy bárki, aki megközelíti, arra valamilyen megmagyarázhatatlan átok “tapad”, mi hosszú időn át gyötri az illetőt.

2020 augusztus 14-én a közösségi média meg volt győződve a pletykákról, miszerint Annabelle valamilyen módon megtalálta a kiutat ahhoz, hogy az élet még szerencsétlenebbé tegye.

Renegeg poszt és cikk jelent meg arról, hogy a babát nem az eredeti “üvegbörtönében” találták meg, hanem jópár méterrel arrébb, egy másik helyiségben.

Más pletykák pedig egyenesen azt állították, hogy a baba kámforrá vált, és a gonosz lélek kiszabadult belőle a világba…

Hirdetés

Szerencsére az igazi Annabelle baba nem szökött ki a Warren-múzeumból, mivel – a Newsweek jelentése szerint – Annabelle egy ideje nem is ott tartózkodot.

Az említett múzeumot tavaly bezárták és Warrenék veje Tony Spera adott otthont a kiállított daraboknak.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.