CímlapsztorikÉrdekes világ

Nagy felfedés elkezdődött? 16 híres tudós fogja a NASA-nál tanulmányozni az UFÓ-kat

Tényleg elkezdődött a Nagy Felfedés?

Hamarosan bejelenthetik a földönkívüliek létezését?

A Nagy Felfedés keretében végső soron bejelenthetik a földönkívüli élet létezését más bolygókon vagy akár itt a Földön.

Hirdetés

Azt látszik alátámasztani a NASA mostani döntése, melynek értelmében 16 tudósból álló csapatot választottak ki egyes egyetemekről, hogy 9 hónapon át foglalkozzanak az ufó jelenségekkel.

Mindebből az következik, hogy a NASA komolyan veszi az futó kérdéskört, akárcsak a Pentagon, vagy a Fehér Ház is, ami megint csak sokatmondó, elgondolkodtató lehet, hisz korábban hallani sem akartak esetleges más életformák létéről.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az ufók ne jelentenek automatikusan földönkívülieket, helyette inkább azonosítatlan repülő tárgyakat.

Kilenc hónap leforgása alatt sok minden megtörténhet.

Egy anya teherbe eshet, és kilenc hónap múlva megszülheti gyermekét. Háborúk indulhatnak, de remélhetőleg a háborúk véget is érnek.

Továbbá előrelépést lehet elérni az űrkutatásban. De kilenc hónap leforgása alatt egy elhivatott tudományos csapat lefektetheti a NASA-nál az UAP-k természetéről szóló jövőbeli tanulmányok
alapjait.

Ezen túlmenően ennek érdekében az ügynökség azon dolgozik, hogy meghatározza, hogyan gyűjtik az adatokat a polgári kormányzati szervek.

Ugyanakkor más forrásokból származó adatokat is felhasználnak, amelyek elemezhetők, hogy fényt derítsenek az azonosítatlan objektumok eredetére.

A NASA Tudományos Misszió Igazgatóságának munkatársa, Thomas Zurbuchen azt mondta, hogy “az űrben és a légkörben lévő ismeretlen felfedezése áll a NASA-nál a középpontban”.

Hirdetés

Lényegében Zurbuchen azt mondta a NASA legutóbbi nyilatkozatában, hogy a tudósok keményen fognak dolgozni az adatok megértése érdekében.

Azt is elárulta, hogy ez segít levonni tömör, tudományos következtetéseket arról, hogy mi történik bolygónk egén.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.