CímlapsztorikÉrdekes világ

Nagy Feró imádja Orbán Viktort és mindenki agymosott, aki szerint ő agymosott

A Karc FM-en osztott meg magvas gondolatokat a korábban az autoritást megvető, most pedig azt hűen szolgáló rocker. Ha nem sajnálod az idődet vagy a vérnyomásod, hallgasd meg miket mondott!

Nagy Feró, a Beatrice frontembere az elmúlt években nemcsak Orbán-hívőként, de általános-mindenes szakértőként is coming outolt:

Kikérték már a véleményét benzinárról, energetikáról, Trianonról, de még a főispánság bevezetéséről is, most azonban csak egy baráti pasis rádióműsorban mesélte el az élet nagy dolgait a KarcFM-en.

Hirdetés

A rocker szerint ő biztosan nem agymosott, sőt, azok az agymosottak, akik azt írják róla, hogy ő agymosott!

Neki „olyan érzése van”, hogy az ilyen emberek magas fizetésekért állandóan „ellene írnak” és meg vannak szervezve erre.

Rögtön ezt követően azt mondta, kvázi ok-okozati összefüggésként, hogy ha Orbán Viktor mond valamit, azt komolyan kell venni.

Hozzátette: ha „a Viktor megszólal a tévében”, ő rögtön nézi, elfogultan, de azért mindig próbál belekötni.

Nagy Feró bevallotta, hogy szereti Orbán Viktort, de „van mellette még egy pár jó arc.”

A pár jó arc alatt Semjén Zsoltot és Szijjártó Pétert említette.

A zenész szerint túlságosan megosztott az ország, amit abból vezetett le, hogyha neki tetszik egy olyan intézkedés, ami történetesen orosz érdekeket szolgál, akkor egyből Putyinistának nevezik.

Szerinte erről szó nincs, sőt: a baloldal egy külföldi állam, Amerika érdekeit képviseli, pedig arról kiderült, hogy „az nem a szabadság hazája”.

Az adás végén pedig egy-egy kifejezéssel kellett jellemeznie magyar politikai- és közszereplőket: Nagy szerint Kádár János és Erdős Péter hazaáruló, Antall Józsefet még nem lehet megítélni, Horn Gyula az utolsó tisztességes kommunista,

Hirdetés

Gyurcsány Ferenc pedig iszonyú veszélyes.

És Orbán Viktor? Nagy Feró csak annyit mondott: „Állj vigyázzba! Elöljáró!”

Forrás: hvg.hu

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kövesd partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.