Misztikum

Naprendszerünk az Óriások börtöne? Ijesztő elmélettel álltak elő az ősi idegenekről

A Naprendszerünket valamikor 5 millió évvel ezelőtt kolonizálhatta egy ember előtti, óriásokból álló idegen faj. Az ősi emberiség ennek a zárt világnak a “rabja”.

Egy mindent a feje tetejére forgató elmélet látott napvilágot, melyek a Titkos Űrpormag bennfentesei is megerősítenek.

A plaeoasztronautika hívei pedig régóta hisznek benne.

Hirdetés

Arról van szó, hogy új elmélettel álltak elő az emberi faj létezésének miértjére, okára.

A Titkokszigete.hu korábban már felvetette a fajunk mesterséges eredetét, sőt, azt is, hogy valójában egy létrehozott vírus vagyunk, mely járványként terjedt el a Földön.

Az elmélet szerint a Naprendszerünket valamikor 5 millió évvel ezelőtt kolonizálhatta egy ember előtti, óriásokból álló idegen faj.

Az emberiséget pedig utólag hozták létre, konkrét szerepkörrel.

Egy börtön Naprendszerben élünk, ami 20-30 méteres óriások otthona volt egykor. ők voltak azok a bizonyos ősi istenek, melyekről a világ legősibb kultúrái is megemlékeztek.

Lásd sumer mitológia istenségei…

Az Óriások letelepdtek Naprednszerünk Tiamat nevű bolygóján (amely elpusztult és aszteroidákká vált az Óriások elleni külső támadás során). Az Óriások a Naprendszer bolygóinak üreges holdjain is éltek.

A Szaturnusz gyűrűi egy Óriás üveg lakógyűrű összetört maradványai, mely megduplázódott, mint egy planetáris frekvencia fegyver, melyet az Óriások más bolygók ellen használhattak az egész galaxisban (és az univerzumban).

David forrásai szerint Naprendszerünk holdjain olyan méretű épületek és bázisok vannak, melyeket úgy tűnik, hogy a 23-30 méter magas lények számára terveztek.

Hirdetés

Hasonlóképpen a Szaturnusz gyűrűi olyan bútorokat és technológiákat tartalmaznak, melyeket úgy tűnik, hogy valóban ilyen magas lényeknek terveztek, ezzel megerősítve ezt a hipotézist.

Nem tudni, hogy végül dominánsak maradtak-e a Marson. Egy biztos: a Tiamat holdján, ahol a mai napig létezhetnek, Homo Martis terris néven ismertek.

Azaz marsi emberként….

Fehér bőrük volt, vörös hajjal, ugyanez volt a jellemző a marsi nőkre is egykor.

Az óriások mint nép, a múltban gyarmatosították Észak és Dél-Amerikát.

Innen maradtak fenn az olyan ősi csontvázak is, melyek az óriások alacsonyabbá válását követően kialakuló fajok maradványai, mint amilyet a Smithsonian Intézet is talált, melyekről később minden információt elhallgattak.

Sőt, szoros kapcsolatban állnak az ősi indián komancs legendákkal a hegyekben lakó óriásokról, akiknek “sápadt bőre” volt, és akiken nem fogtak a nyílvesszők sem.

Az ősi korok számtalan titkot rejtenek, ha valóban igazak a fenti információk.

Az viszont kész tény, hogy az emberi múlt nagy része ismeretlen még mindig a tudomány és a régészet számára…

Ez pedig rengeteg megválaszolandó kérdést vet fel…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.